úterý 17. ledna 2017

Broskvohrátky se Sweet Peach od Too Faced

Hezký večer krásky,

co si tak dát trochu ovocíčka? Ne, nezbláznila jsem se, ale když tato broskvová paletka si prostě svůj vlastní článek zasoužít. Jo, je to potvůrka fotogenická :-)


Musím se vám k něčemu přiznat...
Na začátku roku jsem si říkala, že bych si během několika měsíců ráda pořídila ještě pár paletek do sbírky. Nebudu tvrdit, že jich mám málo apod. ale prostě mám představu, jaké by se mi líbili a jaké značky bych chtěla vyzkoušet. A taky mne "honí mlsná", co si budeme povídat, však jsem ženská, kterou ta kosmetika jednoduše baví. No můj imaginární seznam obsahoval dvě paletky (ne vyloženě konkrétní, i když...), respektive značky, které se mi díky slevám v Sephoře nakonec podařilo koupit už teď v lednu.
Rozhodně, i přes slevy, to není levná záležitost, a tak myslím, že si s tímto zase na delší dobu vystačím, i když znáte mě...:-) 


A první z paletek je tato Sweet Peach od Too Faced. 

Já se do paletek od Too Faced obecně zamilovala na první pohled. Před pár měsíci jsem si pořídila BonBons a hned mi bylo jasné, že u jedné nezůstanu. Ta pigmentace, vůně, složení barev, balení samotné.... to mne jednoduše začalo ihned bavit. 


Vcelku dlouho jsem uvažovala nad některou z čokolád, nicméně tato broskvová mi také nedávala jen tak klid. Ale bylo to hodně na zvažování, abych  ji opravdu využila, co se barevného složení týče. Ale jakmile jsem se na ni kouka "naživo" byla jsem rozhodnuta, že jako jooo :-)


Stejně jako bonbonková, tak i tato je nádherně pigmentovaná, drží i bez báze celý den a práší minimálně. Co mne, kromě krásného balení, vždy zaujme, je taéké vůně. Byť má tato vonět po broskvích, tak mne spíše připomíná nějaké tutifruti bonbony. No nevím...ale rozhodně se mi ta vůně líbí.


V porovnání s BonBons mám snad jedinou poznámku - u Bonbonku jsem oceňovala a oceňuji to, že dva vybrané světlé stíny jsou ve dvojité velikosti. To tato nemá (a je to vlastně v porovnání s konkurencí normální), ale za mne je to trošku škoda. Mne se ten nápad hodně líbí.



V akci:





Co jednoduše říct na závěr. Je jasné, že Too Faced je značka, která mne hodně zaujala a baví mne. Určitě by se mi líbilo svoji sbírku o jejich výrobky i dále rozšiřovat (a asi časem opět něčemu neodolám), ale co je potřeba říct je to, že paletky jsou dražší, a tak je určitě dobré si hodně zvážit jejich koupit s ohledem na využití. Jako já vám mohu říct, že jsou naprosto super a úžasné...a ono svým způsobem jsou, ale obecně si říkám, že podobné investice je potřeba určitě zvažovat.

Jaká je Vaše vysněná paletka očních stínů?
SHARE:

4 komentáře

  1. Tahle paletka se mi hodně líbí a ráda bych ji vyzkoušela. :)
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je opravdu moc hezká. i když přiznávám, že BonBons je favorit :-)

      Vymazat
  2. Tuhle paletku používám ráda, ale ze začátku mi hrozně smrděla, teď už konečně trošku vyčichla, takže je to lepší :D
    HAUTE BASICS giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě se libi, ale vice jak broskve mi spiše připomíná nějaké bonbony ala lipo :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig