sobota 27. května 2017

Rimmel: Extra Super Lash

Hezké sobotní dopoledne krásky,

ještě než se vrhneme na vaření oběda, tak by to chtělo nahodit trošičku fasádu. No ne?

A jelikož zastávám názor, že řasenka je základ, tak dnešní článek bude právě o jedné.

Nedávno jsem dostala jako dárek k nákupu limitku Rita Ora od Rimmel s podnázvem Extra Super Lash. No byla jsem docela hodně zvědavá, protože mám ráda výrazné řasy a tato řasenka je slibuje - jak jinak :-)



Řasenka má zužující se kartáček, kterým se vcelku dobře pracuje. Dostanete se tou špičkou i ke koutku oka na kratší řasy, take super. I co se náběru řasenky týče, tak mi vyhovuje - není nutné jej nějak extr moc otírat. 

Řasenka jako taková hezky řasy zvýrazní a natáhne, ale nečekejte nějaký mega či wow efekt. Spíše takové středně vyšší zvýraznění. Drží celý den, neobtiskává se a ani pocelém dni nedrolí. To musím hodně pochválit. 

V akci:



Za mne mohu shrnout tak, že se tedy nejedná o mou vyloženě top řasenku (to jsem nohama na zemi - na Devilash prostě nemá :-) ), ale je to fajn použitelný výrobek, který stojí za vyzkoušení, pokud se vám nabídne šance.


Co vy a Rimmel řasenky, která je ta nej?



SHARE:

2 komentáře

  1. Ja pouzivala hodne dlouho rasenku od Rimmel " GREAT LASH the blackest ", je to obyc rasenka a byla supr. Pak ji zdrazili a ja si zacala kupovat od essence.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Řasenky od Essence mám také moc ráda a nebo ještě mohu doporučit řasenky od značky Estyle (k objednání přímo na jejich webu chriscosmetics).

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig