čtvrtek 15. června 2017

Gabriella Salvete: Paletka Aqua

Hezký večer,

opět jsem se tak trochu procházela okolo stojanu s kosmetikou a úplnou náhodou mi v nákupním košíku přistála nová paletka do sbírky.


Již o jedné super patelce od Gabrielly Salvete jsem vám zde před časem psala - můžete si o ni navíc nyní také soutěžit ZDE.
A protože se z ní stal naprostý miláček mé paletkové mini sbírky, neváhala jsem při nákupu druhého kousku. Tentokrát ve verzi Aqua.


Byla jsem opravdu hodně zvědavá, zda se kvalitou vyrovnají. přecijen výrobce i řada může být stejná, ale odstíny jsou jiné a může to udělat hodně...

Na první "sáhnutí prsty" se stíny zdály vcelku dost pigmentované, což se mi moc líbilo, ale při pokusu se štětcem už to tolik veselé nebylo. Trochu mne to zamrzelo....


... ALE stačilo trochu "zašmudlat" štětcem, tím setřít první horní vrstvu a problém vcelku vyřešen. Pigmentaci bych potom označila jako středně vyšší. 

Stíny jsou trochu prášivé - opravdu hodně záleží na štětci, velice dobře se s nimi pracuje a stínuje, bez větších problémů vydrží véměř celý den (používám bázi). 


V akci:





Paletka je opravdu moc hezká, cenově super (já zakoupila v Rossmannu v akci okolo 100,- , ale mimo akci můžete ceny porovnat např. ZDE) a musím ji pochválit, ale když bych porovnala paletky Aqua a Rose, tak pořád budu tvrdit, že Rose jsou prostě nej. 


Máte některou z paletek Gabriella Salvete, co si o nich myslíte?
SHARE:

2 komentáře

  1. Pekna.. jak paletka, tak Zdenicka.. Nevim proc, ale strasne mi pripominas Disneyho Snehurku..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee, moc děkuji, Veru. Vidíš, a já si spíš kolikrát (kór když nahodím vážný "foto ksichtík") připadám spíš jako ta zlá královna ze Sněhurky - tedy jako Regina z One Upon a Time, jestli to znáš :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig