úterý 20. června 2017

Loreal: Infallible make-up

Hezký úterní večer,

úž máte na toto léto vybraný make-up? No já stále vybírám, střídám a testuji. Prostě klasika. Teď jsem třeba zakoupila v Rossmannu v akci Infalible od Loreal. Zná te ho?


Upřímně se přiznám, že make-upy od Lorealu mám obecně ráda. Sedí mi jak...(no však vy víte, jak se to říká :-) ) a je to pro mne taková ta záruka kvality v dostupné ceně.


Tento jsem objevila ve slevě (tuším okolo 150,-, ale jistá si nejsem) nicméně, když jsem pak koukala po internetu, tak jsem jej již nikde nenalezla - respektive název stejný, ale balení jiné (např. ZDE). Tak nevím....


Ať to tedy příliš neobcházím - jaký vlastně je?

Make-up je středně hutný, velice jemný a moc dobře se zapracovává do pleti. Má střední až vyšší krytí a bez problému jej můžete vrstvit - i když trochu pozor na efekt masky.
Co se mi hodně líbí, tak to je matný finish. Opravdu krásně sjednotí a lehce zmatní.

Na obličeji vydrží celý den bez větší újmy či nutnosti nějakého dalšího většího fixování. Stačí jen lehce přepudrovat. Je lehký a na pleti jej není pomalu "cítit".


Já si pořídila světlejší odstín (nějak mne nenapadlo, že bych se mohla taky v létě trochu opálit :-) ), ale jak vidíte, krásně se rozetře a pleti přizpůsobí.


V akci:




Pokud bych Infallible porovnala s mým oblíbencem True Match (ukazovala jsem vám jej ZDE), tak je velice podobný, sedí mi oba stejně, ale tento je o něco méně krycí a jemnéjší.

Takže opět Loreal nezklamal a já mohu jen doporučit!

Co si o Loreal make-upech myslíte vy?
SHARE:

6 komentářů

  1. Zdieľam s tebou rovnaký názor ohľadom tejto značky. Aj mne sedi.

    OdpovědětVymazat
  2. Jak prdel na hrnec, to řekni ne?:-D Super, obdivovala jsem líčení už na insta, máš to vždy takové krásně jemné..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jako já bych to řekla, ale potom, co mé dítko řeklo učitelce, že tatínek řídí jako prase, tak už si dávám bacha na pusu a to i v tom psaném projevu :-D prostě jistota, co já vím, co plácnou příště :-)))
      Moc děkuji za pochvalu líčení. Já ani nevím, jak to jemné dělám popravdě, páč mám pocit, že i když zkouším něco víc výraznějšího, tak stejnak mám xichtík takový, že to tolik výrazné není :-)

      Vymazat
  3. I ja si vzdy rikam, ze je opravdu pekne a dokonale nalicena.. je to proste nase modelka...

    Zdeni ja teda nemam na leto vybrany zadny make-up.. V lete mam velmi citlivou plet a moc toho na obliceji nesnesu..A to mi nepomuze ani nic..
    V lete jen termalni vodu a vodeodolnou rasenku..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jej, modelka :-D no nevím, nevím. Ale moc děkuji, Veru. Jsi zlatá!

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig