pondělí 12. června 2017

Tvořivý týden #23

Hezké pondělí tvořivci,

minulý týden jsem rozhodně nezahálela, a tak hurá na pravidelný tvořivý report :-)



Malé tvořící rozehřátí začalo ihned zkraje týdne, kdy jsem šila tyto kryty na pásy u kočárku. Jednoduchý malý doplněk, který ale dokáže divy. Určitě to někdy zkuste :-)


Po opravdu dlouhé době jsem se rozhodla pro ušití kabelky AE smile. Hodně mě baví, ale trochu jsem je zanedbávala. Chyba, budu to muset napravit :-)


Chtěla jsem veselou dívčí, která ale zároveň takovou,co už bude působit lehce dospěle - prostě pro mladou slečnu, která nedávno oslavila narozeniny. No já myslím, že se záměr povedl, co říkáte?




Látková kytička je nutnost a jednoduché zdobení korálkem u zapínání je veselou tečkou :-)


Taktéž jedna chapadlinka se zrodila. Tentokrát jsem si vzala k ruce bavlněnou přízi Camillu. No já vám nevím, hodně si ji motalinky chválí, ale mne se pořád nejlépe hračky háčkují s přízemi Alize. 



Úpletu s myškou Minnie mám doma stále dostatek, a tak jej určitě i v budoucnu ještě uvidíte. Navíc má u holek veliký úspěch. Tentokrát jsem jej nakombinovala s červeným úpletem a výsledkem jsou další školkovky. Nebudu zastírat, mám takový pocit, že tety ve školce si už trochu ťukají na čelo, kolik šatiček holky mají - a to ještě v šití nekončím, ale pssst :-) 


Možná jste si všimli, že všechny šatičky jsou zdobené knoflíky. Důvod je jednoduchý - nejen že to je roztomilý doplněk, ale holky hlavně na "první dobrou" poznají, kde je přední a kde zadní část. Oblékání je poté jednodušší a rychlejší...


Další milovnicí myšky Minnie je má malá neteř, a tak ani tu nemohu ve své tvorbě opomenout. Tentokrát se ji šatník rozrost o kraťásky. 
Ehm, pro holky mám už také střiženo :-) 


Opět si všimněte knoflíčku... :-) 


No a abych v tom myškovém bláznovství nenechala jen mé malé princezny, ušila jsem pro sebe sukni. Je to můj první pokus, co se šití oblečení pro dospěláky týče, a mám z něj upřímnou radost. Je nositelná (tedy doufám :-) ), roztomile "cáklá" a má využitelné kapsy po obou stranách. 


Knoflíčky (čistě ze zdobícího důvodu) jsem si také neodpustila.


Říkám si, že bude tento týden asi docela težké trumfnout sebe samu. Ale uvidíme...

Hurá do toho :-)






SHARE:

4 komentáře

  1. Dospělácká sukně se opravdu vydařila ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za pochvalu. Už vymýšlím, co dalšího si zase ušiji :-)

      Vymazat
  2. Moc pěkná práce, já bych někdy chtěl vyzkoušet ušít něco takového na zimu do kočárku. Ale potřebovala bych k tomu asi nejdřív nějaký plánek a jaký použít látky a materiál. Ale jinak se mi nejvíc líbí ta dětská sukně ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji. Ty fusaky na zimu tuším šila i Caramilla, tak možná tam by bylo dobré se inspirovat :-) Krásný den!

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig