středa 20. září 2017

Novinky v make - up šuplíku: srpen

Hezký středeční večer,

ten čas tak utíká. Půlka září je za námi a já jsem se teprve teď dostala k tomu, abych sepsala mé make-up novinky za srpen....

Fotogafie mám tedy z velké části nafocené už nějaký ten den, ale fotografie "v akci" jsem dofocovala a vzhledem k neustále se táhnoucímu "moribundu" si opravdu nepříjdu jako vhodný foto objekt :-)

Jsem člověk, který pokud nalezne výborný výrobek, tak se k němu rozhodně vrací. Jsou toho příkladem i následující výrobky, které jsem vám zde na blogu již ukazovala před několika měsíci (i možná roky) - make-up od Estyle, gel na obočí od Essence a linky Flormar. Ty jsem sice objevila docela nedávno, ale jsou výborné a pořídila jsem si "do foroty". 


Všemi opěvovaný a očekávaný korektor, který na český trh dorazil nedávno. No jasně - ten od Maybelline, o kterém jsem vám psala ZDE.


Řasenku od Yves Rocher teď používám denně. A vy jste si o ni mohli přečíst již ZDE.




To proč jsem tentokrát balíček u Estyle objednávala, byla tužka na rty v odstínu Frosty Mauve. Pokud znáte I love makeup, tak je vám jasné, proč jsem ji musela zkusit  - a tak nějak jsem tušila, že bude opravdu "čuprózní", takže jsem rovnou objednala dvě :-) A ona je skvělá! Nejen jako konturka, ale na celé rty. Jen tedy aktuálně mám ty rty hodně vysušené a to pak po nanesení nevypadá nejlépe (to ale žádná rtěnka). Inu, musím počkat. Ale ta barva, výdrž, to jak je jemná... jedno velké ANO. 


Jako dárek jsem k nákupu dostala jeden duo stín od Estyle. Já si prostě nemohu jejich stíny vynachválit. Jsou výborně pigmentované, jemné, dobře se s nimi pracuje a vydrží celý den.


Nejvíce dělám oči tekutými linkami - ano, hlavně těmi od Flormaru. Ale sem tam si udělám jen takovou nevýraznou a do ztracena pomocí tužky. Tentokrát jsem si pořídila jednu v hnedé barvě od Mary Kay. A pokud chcete nějakou fakt dobrou, pěkně pigmentovanou a takovou, co vydrží většinu dne bez rozmazání, tak tuto mohu jen a jen doporučit.



V akci:
Stíny Estyle
Tužka na oči Mary Kay
Řasenka Yves Rocher
Rtěnka Avon
Obočí Essence



Řekla jsem si, že začnu více používat rtěnky. Popravdě, zatím se s nimi stále sžívám, co se celodenního použití týče, ale vybrala jsem si takové, které jsou jemné a jen ty rty lehce zvýrazní.

První je Avon Luxe. Krásně jemná, máslovější a hydratující rtěnka. Mě neuvěřitelně sedí. Rty nestahuje. Nerozpíjí se. Přežije i jedno menší jídlo. Takže proč by ne... :-)



Druhou je The One od Oriflamu. Jako narovinu, ta už mi tak úžasná nepříjde. Možná je to tím, že jsem si zrovna vybrala takovou, ve které je více třpytek, ale přijde mi, že ta výdrž není oproti té Luxe tak dobrá. Je jemná a dobře se nanáší, jen mi po cca 1-2 hodinách začala na rtech více sesychat a nevypadalo to nejlépe. Ovšem opět to může být tím, že já nejsem fit a rty mám více suché obecně. Uvidíme. Určitě jí dám ještě šanci.




Tento měsíc jsem si pořídila i pár nových štětců.

Konečně mám i já svůj kousek od Zoevy. Tento je zajímavě tvarovaný a mne úžasně vyhovuje na zapracování make-upu a korektoru v okolí pod očima a na lících. Je krásně hustý, jemný a opravdu se nedivím, proč jsou Zoeva štětce tak oblíbené. 



Taktéž jsem zkusila jeden štětec od Feedom. Poslední dobou tento typ štětců často vyhledávám. dá se s ním velice dobře oko vystínovat, je tak akorát veliký a navíc hezky jemný. Tento typ by rozhodně neměl v základní výbavě chybět a ten od Freedom je navíc i dobře cenově dostupný (cena byla tuším okolo 90,-).




No a nesmím zapomenout na mé duhovky od Ebelin.  O nich si můžete více přečíst ZDE.


O jaké kousky jste obohatili vy svůj make-up šuplíček? :-)


SHARE:

4 komentáře

  1. Štětce od značky Zoeva mám v plánu také vyzkoušet :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Ty štětce se povedly vzhledově. Haha, ten korektor, taky jsem ho hned kupovala:)) Konečně!!! A konturku je třeba nevrstvit na ty celé rty, pak je to hrůza, jen lehce dva tahy nad sebe na tom rtu a hotovo. Jako jak je krásně krémová, že? Já jinou nepoužívám. Škoda škoda, že mají jen tak málo odstínů.. Já konturku nanesu vždy klasicky lehce po okraji a pak těsně pod a promnu a hotovo..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za tip s tou konturkou. Já jsem ji mázla právě po okrajích a trochu doprostřed a pak rozmazala. Ale jak mám teď tu tlamu fakt divnou a loupavou, tak to bylo horší no. Ale jakmile budu v pohodě, určitě po ni zase sáhnu. Je suprozni :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig