úterý 5. září 2017

Oriflame Volare - klasika, co neomrzí

Hezký úterní večer,

Dlouho jsem si říkala, že o této parfémové vodě ani psát nebudu. Je tak "profláklá" , že netřeba mnoho slov. Ale poslední dny si ji užívám ve velikém množství a usoudla jsem, že ji sem stejně dám :-)

Pokud máte alespoň trochu přehled o výrobcích Oriflame, tak víte, že Volare je stálicí, kterou můžete v katalogu vidět už x let. Samozřejmě sem tam v nějakým pozměněných variantách, ale vždy se vrací i k tomuto základu. 



Je to klasika, ke které (troufám si říct) musíte dospět. Ne, opravdu. Ona ta vůně je samozřejmě vhodná jak pro mladší holčinu, tak pro zralou ženu, o tom žádná, ale spíše to beru tak, že je potřeba "umět" ji nosit.


Parfémová voda má vcelku intenzivní vůni. Nejvíce si po přivonění uvědomuji pivoňku a růži. Tím mne právě kdysi zaujala a držím se ji do teď.  Navíc, co s výdrže týče, tak na to, že se jedná o parfémovou vodu, vydrží vcelku dlouho (až půl dne - i když já ji ráda "přiživuji" cca co dvě hodiny).


No a pokud vás to ještě nenapadlo dle množství fotek, tak její flakónek je naprosto fotogenní :-) Je opravdu nádherný, připomíná růži a má rozprašovač. Balení má 50ml, což je tak akorát i do kabelky. Co více si přát. 


Znáte, máte, co vy na ni? :-) 


SHARE:

8 komentářů

  1. Mě hodně zaujal ten tvar růže :) já ji po pravdě vidím poprvé, nedávno mi z giveaway přišla jedna vůně od Oriflame a měla taky takový zajímavý zakroucený tvar a voní úžasně :) takže tahle by mě určitě zaujala :)

    Lady Lenna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten flakonek je opravdu moc hezky vymyslený. Je pravda, že i tím zaujme :-)

      Vymazat
  2. Parfém od Oriflame jsem nikdy neměla, ale tento vypadá zajímavě, hlavně díky flakonku :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. Tak já tuto vodu používám také. Občas ji s něčím prostřídám, ale vždy se k ní vrátím. ;-)A flakónek je opravdu moc hezký. D. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to taková moc fajn stálice, že? Jsem ráda,že je ve stálé nabídce Oriflamu již mnoho let :-)

      Vymazat
  4. Tak ja oriflame pouzivam jen minimalne... a to jeste jen kelimky a nebo ted novy levandulovy sprchac.. Takze ja vune oriflame vubec neznam..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je nejvyšší čas vyzkoušet i nějakou tu vůni :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig