čtvrtek 14. září 2017

První setkání s Trend Him

Hezký večer,

tentokrát ten článek bude spíše pro pány. No i když by se vlastně dalo říct, že je pro dámy, co hledají nějakou inspiraci na pánský dárek.... :-)

Když mne před časem oslovili z e-shopu Trend Him, říkala jsem si, že se asi třeba spletli, protože já opravdu na blog v podstatě nic, co by se týkalo kosmetiky a podobných cimprlátek pro pány, nedávám. Ale nakonec slovo dalo slovo a balíček byl na cestě za mnou.

Mimochodem, pokud jste o tomto e-shopu ještě neslyšeli, tak zde můžete najít výhradně módní doplňky pro muže. Takže holky, my se tu sice "neohákneme", ale zajímavé kousky pro drahou polovičku zde určitě najdete.

Já si na otestování vybrala holící strojek Parker  - zaprvé muž už delší dobu říkal, že by nějaký "pořádnější" ocenil, jelikož klasický drogérkový mu příliš nevyhovuje, a za druhé to je i věc, kterou tak trochu mohu vyzkoušet i já a o to lépe o něm něco říct :-)
No a aby ta sada byla kompletní, vzala jsem i štětku na holící mýdlo.


Začnu tedy bílou holící štětkou Boar Hair. Je vyrobená z kančích štětin a povím vám, že jak jsem "zmlsaná" z mých štětců na make-up, tak mi příjde příšerně hrubá. Jako chápu, že je to určeno na trochu jiné výrobky, ale stejně...


No zeptala jsem se tedy na názor pána domu...
Co se hrubosti týče, tak prý není problém a nanášení není nepříjemné. Štětiny jsou jen více ohebnější, a tak při nabírání holícího mýdla do něj dost zajíždí a jakoby ho rozpatlá. Samozřejmě také záleží, jak  moc tuhé je mýdlo samo o sobě.
Štětiny jsou s rukojetí pevně spojené a prozatím, i přes časté používání (namáčení) drží a nevypadla ještě ani jedna. Což moc chválím. I rukojeď je bytelná a tak akorát do ruky.


Hlavní, o co šlo, byl holící strojek, do kterého vkládáte samostatné žiletky. Muž měl požadavek na nějaký pořádný, bytelný.... ale jinak vše ostatní nechal na mne. Mne se zalíbil bílý retro kousek od značky Parker.


Strojek je na pohled velice pěkný a v porovnání s klasickými strojky, co koupíte v drogerii (teď nemyslím plastová holítka) je o dost těžší. To se ukázalo jako právě "TO" výborné při holení - strojek po obličeji lépe klouže. Velice dobře se drží - i mne padne výborně do ruky, a manipulace s ním je ideální. Má hezky tvarovanou rukojeť v bílé (respektive "ala slonovinové") barvě.


Strojku je možné vytknout jen jedinou věc - po vložení žiletky nedojde k úplnému překrytí (žiletka pak není úplně shora krytá), a tak je potřeba při holení dávat pozor, abyste se nepořezali. Samozřejmě na to je třeba dávat pozor i normálně, ale tady mi to riziko příjde o trochu větší. 

Samotné holení také hodně záleží i na vybrané žiletce, kterou dovnitř vložíte, na to je třeba nezapomenout. U nás doma bodují klasické Astry :-) 


Je třeba říct, že výrobky, které mi dorazily, jsou opravdu kvalitní a jejich cena je myslím adekvátní. Pokud se na e-shopu porozhlédnete, tak zjistíte, že rozhodně tipů, co mužům různého věku pořídit, je zde mnoho. Navíc se jedná o zajímavé a nevšední kousky. 

Velice tímto děkuji Trend Him za zaslání výrobků k recenzi. 


Znáte již tento e-shop, co na něj říkáte? 
SHARE:

4 komentáře

  1. Diky za tip, Zdeni. Asi jako vetsina manzelek jsem i ja vecne bezradna, co koupit muzovi. ��

    OdpovědětVymazat
  2. Odpovědi
    1. Já se o eshopu také dozvěděla, když ne oslovili. Věci tam mají ale pěkné a zajímavé.

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig