úterý 19. června 2018

Lirene: Exfoliační maska v ponožkách

Pěkný večer,

sandálková sezóna je v plném proudu, a tak je určitě potřeba se zaměřit (ještě více, než obvykle) na nohy...


Mám obecně dost problém s tvrdými patami, nášlapy a tím, abych vzhled svých chodidel udržela v nějaké rozumné a koukatelné normě. 

Jednak za to může svým způsobem asi nějaká predispozice a za druhé má nedůslednost v tom věnovat se této oblasti mého těla denně. Ono také ruku na srdce, kdo si denně rád drhne pemzou paty...? :-)



Vyzkoušela jsem vše možné a eletrický pilník či pemza jsou jasnými favority. Nicméně neuškodí i zkoušení novinek. O jedné takové novince mi řekla kamarádka -  o exfoliační masce v ponožkách Lirene (z DMka). Ta z ní byla nadšena, a tak jsem neváhala ji nezkusit.


Použití je naprosto jednoduché - v balení jsou takovéto "igelitové" ponožky, které si nasadíte a nějakou dobu necháte působit (přesně ji cca 90 minut).  Poté sundáte, omyjete a o 5-7 dní později se vám začne stará a tvrdá kůže olupovat. A že se tedy odlupovala opravdu hodně - doporučuji po zahájení odlupování určitě promazávat mastným krémem a nosit ponožky. Jakmile se nožky oloupou (mne to trvalo necelý týden), tak jsou "jako nové".


Ano, naprosto jsem to kamarádčino nadšení pochopila. Nohy jsou opravdu po oloupání pěkně jemné a bez bolestivých ztvrdlin. Je ale potřeba se trochu více i připravit na to olupování, protože věřím, že ne každému to je příjemné - i já s tím trochu bojovala. 
Za mne je to rozhodě super výrobek pro použití během chladných měsíců a těsně před létem, kdy prostě chcete ty nožky dostat do dobré formy. Nicméně nyní přes léto, vzhledem k délce toho odlupovacího cyklu, jeho použití určitě opakovat nebudu. To až po létě... :-) 


Znáte tyto typy výrobků? Používáte je? Co na ně říkáte?
SHARE:

2 komentáře

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig