pondělí 8. října 2018

Novinky v make-up šuplíku: září

Hezký večer,

poslední měsíce se, co se nákupu kosmetiky týče, vcelku mírním. Hodně sázím na ověřené produkty či značky a sem tam vyzkouším nějakou tu novinku. Za září mi pár kousků v make-up šuplíčku přistálo...


Do tekutých rtěnek od Dermacolu, které vydrží celý den, jsem se naprosto zamilovala. Pořídila jsem si tedy další odstín. Je lehce nude - jemně hnědý s malinko narůžovělým odstínem. Co je naprosto úžasné na této rtěnce je to, že opravdu vydrží celý den (i večer odlíčit je vcelku náročné) a nevysušuje rty. Prostě bomba! Tak nějak tuším, že toto není poslední kousek, co jsem pořídila...:-)


V akci můžete rtěnku vidět na fotografii níže. 


Báze pod oční stíny stíny používám pravidelně, jelikož se mi dost mastí víčka. Nejoblíbenější je tato od Mary Kay, která mi 100% vyhovuje. Výborně se rozmazavá, stačí jen malé množství a stíny drží jako přikované. Za mne prostě výborná stálice, na kterou nedám dopustit


Věděli jste, že Tchibo má své vlastní oční stíny? Já tedy ne, a tak mne kamarádka velice překvapila, když jsem je od ní dostala. Paletka obsahuje 4 stíny, se kterými vytvoříte velice jemné a líbivé líčení.


Co se pigmentace týče, tak to není vůbec zlé. Řekla bych tak zlatá střední cesta, která rozhodě zaujme. Výdrží byla také velice překvapivá - víceméně celý den bez hnutí. Za to určitě palec nahoru.

Takže pokud máte rádi na očích něco jemného, určitě vyzkoušejte.


Paletka Tchibo a rtěnka Dermacol v akci:




A jaké kousky jste do svého make-up šuplíčku pořídili vy? :-)


SHARE:

4 komentáře

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig