pátek 12. října 2018

Ze dna koše #3

Hezký páteční večer,

nějak se mi těch obalů nahromadilo, a tak jsem tu zase s menší recenzí na "spotřebovance". Málo jich není, a tak to nebudu okecávat a rovnou k věci... :-)

Deodoranty - mám své oblíbence, ale zároveň i zkouším nové a nové.
Borotalco se, i přes počáteční "nekamarádství", stal právě tím oblíbencem. Moc se mi líbí jeho vůně i to, že opravdu dobře drží. 

Oproti tomu Nivea mne tentokrát nějak moc nenadchla - ač by neměla dělat fleky, tak dělala a ještě mi zrovna moc nevoněla... popravdě jsem ji ani nevypotřebovala celou. 



Tento deodorant od SebaMed jsem zakoupila čistě ze zvědavosti. A byl výborný. Je trochu jiný, než ostatní - ala parfémová voda, ale tedy svěží pocit vydrží celý den a úplně úžasně voní. Jemně, svěže, s nádechem "lékárny".


Tento tuhý parfém Bella Belara jsem kdysi dostala od kamarádky. Dost jsem si jej šetřila, ale už také nastal jeho čas. Jeho jemná květinová vůně byla velice příjemná a nedráždivá. Nevydržel tedy x hodin, ale i tak patřil k mým oblíbeným.


Dětské olejíčky Johnsons mi moc nevyhovují (holkám vůbec). Sice promastí, ale s hodně suchou kůží si neporadí.

Již loni jsem se zamilovala do opalovacího spreje od Biodermy a nepřešlo mne to ani letos. Je výborný. Drží, ochrání, a to i když jste v pohybu a potíte se. Navíc se jednoduše nanáší.


Holky poslední dobou hodně milují sprchové pěny. Ty od Baley jsou výborné . voní, jsou jemné, nedráždí a jsou za hubičku. Za mne TOP !
Balea zároveň měla i úžasně voňavou limitku, po které jste měli pokožku nádherně jemnou a hydratovanou. Nevím, zda jde ještě koupit, ale když ji uvidíte, berte... :-)


Inecto šampon za mne žádná sláva - vlasy mi po něm dost elektrizovaly a rychle se mastily.

Oproti tomu Aussie zůstává stálicí. A u holek Šmoulové také stále vedou.


Před časem jsem se bavila se svou kadeřnicí o suchých šamponech. Není zrovna jejich fanynkou, spíše naopak. Dost vysušují pokožku hlavy a rozhodně to není plnohodnotná náhrada klasického šamponu. Já je tedy také dost omezila, ale úplně... no to ještě ne. Holt jsou okamžiky, kdy jsou mou záchranou. Stále platí, že ten nej je od Batiste:-)


O produktech v péči o obličej  vám dávám vědět průběžně, takže tady spíše jen pro připomínku. Samostatné recenze jsou na blogu.


Určitě za zmínku stojí tento krém na obličej pro děti od Saloos. Výborně hydratuje, nedráždí a krásně zklidní poté, co dítko běhá ve větru či naopak na sluníčku. Jediné mínus je, že je na můj vkus až zbytečně tuhý.


Pokud přemýšlíte nad krémem či gelem na oční okolí, tak určitě zkuste tento gel od Avonu. Je jemný,  velice dobře se vstřebává, nelepí a dobře se na něj "chytá" make-up či korektor. Kruhy pod očima či mírnou nateklost zmírní a krásně hydratuje.


O make-up kouscích vas také informuji, jak jen to jde. Za mne jsou opravdu výborným kousem rtěnka Chubby stick od Clinique a pak výrobek trocuh "mimo" v podobě mýdla na štětce od Freedom.


Před časem jsem koupila tyto šumivé bomby od Bomb Cosmetics v jednom malém obchůdku s dárkovými předměty. A ty vám byly! Krása pohledět a navíc nádherně voněly. Holky byly samozřejmě nadšené.  A cena okolo 60,- také není zas tak hrozná :-) 




MIluji plátýnkové masky a používám je vcelku často. Nejvíce ty od Garnier, ale tyto od Baley jsou také výborné. Zajímavě voní, nedráždí, obličej dobře hydratují a pleť vypnou.


Jaké výrobky kupujete nejčastěji vy?


SHARE:

2 komentáře

  1. Jéé, ty bomby do koupele jsou rozkošný. Až by mi je bylo líto použít :-D já si jednu také od této značky koupila, no už to bude přes rok a ještě jsem se nedostala k tomu jí zkusit :-D doma vanu nemám, takže můžu jenom na bytě u mamky a tam na ní vždy zapomenu.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás tychle věci většinou dlouho nevydrží a můžu být ráda, když to stihnu v rychlosti vyfotit. Holky to milují a mají "čich" na to, když něco takového doma máme :-D

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig