čtvrtek 8. září 2022

Sonnetor: Bylinkové kouzlo

 Dobré ráno,

firmu Sonnetor jsem vždy vnímala hlavně jako ty, kteří se soustředí na bylinné směsi, čaje a koření. Díky spolupráci s Econea jsem ale měla možnost i jiné kousky a samozřejmě se s vámi podělím o mou zkušenost. 

Sonnetor je česko - rakouská značka, která se soustředí na výrobu bioproduktů. Já osobně jsem ji začala vnímat cca před rokem, kdy jsem zakoupila první bylinný čas, jež mne na první ochutnání nadchnul. Z toho důvodu jsem do svého stávajícího Econea nákupu přihodila i jinou variantu čaje - o tom vám ještě napíši, a tento bylinkový sirup. 


Na první pohled vás určitě musí zaujmout balení - opravdu skleněná (nikoli plastová) podlouhlá sklenice, jež je zatemněná, aby sluníčko nedegradovalo obsah. Mám tyto skleničky ráda, protože je mohu i v budoucnu zrecyklovat a použít na něco, co doma uvařím... :-) 

Sirup je složen nejenom z bylinek, ale také obohacen o jablečný koncentrát. Je klasicky ředitelný vodou a právě díky jablku máte pocit, že pijete mošt, který je chuťově podbarven mátou a heřmánkem. Je to velice zajímavá a chuťově opravdu výborná kombinace, kterou mohu jen doporučit. 
Sirup skvěle chutná i dětem a pokud jim třeba na výlety či do školy nechcete dávat jen čistou vodu, tak trochu dochucení tímto sirupem bude mít určitě úspěch. 


Piknik, zahradní oslava, grilování nebo jen tak na chuť... skvělé složení a chuť. Tak by se dalo shrnout toto "mňamózní" testování sirupu, který mne rozhodně mile překvapil a s čistým svědomím jej ráda doporučím i vám. 


SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig