pondělí 15. května 2023

Endles: Conjac Sponge

 Pěkný podvečer,

používáte konjakové houbičky? Já nyní zkusila jednu z webu Econea, se kterým dlouhodobě spolupracuji, a mám pro vás pár postřehů...

Víte, co jsou konjakové houbičky? Patří mezi vaše kosmetické oblíbence?  U mne v kosmetickém šuplíku rozhodně nesmí chybět. Jsou jemné, není potřeba další kosmetiky a obličej vám krásně omyjí, vyčistí a působí i jako peeling. 
Na těchto houbičkách je také skvělé to, že dlouho vydrží jako nové a následně jsou plně rozložitelné v přírodě. Díky tomu šetříte přírodu na nejvyšší možný způsob. Myslím, že není více udržitelný produkt na čištění pleti.



Konjaková houbička od společnosti Endles, kterou seženete u Econey, je balená v papírové krabičce bez jakýchkoli plastových přídavků. To je na jednu stranu skvělé, ale na druhou, pokud chcete houbičku převést a je ještě vlhká, tak musíte stejně hledat nějakou jinou krabičku či sáček. 

Jak to funguje? Houbičku vcelku jednoduše namočíte e vodě a necháte ji změknout a nabobtnat. Tím se krásně nadýchá a obličej se tak dobře čistí bez jakéhokoli podráždění či poškrábání. Je velice jemná, ale zároveň i pevná, a tak pokud potřebujete trochu při péči přitlačit, není to žádný problém.
Po použití je pleť hladká, jemná, zbavená make-upu, ale zároveň není vysušená. A to bez jakékoli nutnosti přidávat nějaký kosmetický výrobek typu gelu  či mléka.


Výrobek za pár korun, co ale udělá královskou službu. Asi tak bych konjakovou houbičku od Endles popsala.
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig