pondělí 29. května 2023

Mercedes Ron: Tvoje vina (22/2023)

 Hezký večer, knihomolové,

Mercedes Ron je ve španělsky mluvících zemích v posledních měsících velkým hitem. Podle její první knížky se nyní natočil film, co má jít do produkce. V České republice zároveň vychází druhé pokračování, které jsem před pár dny dočetla... 

Tvoje vina pozvolna navazuje na příběh Nicka a Noah z Moje vina. Utekl téměř rok a jejich rodiče nejsou ze vztahu nadšení. Spíše naopak. Navíc oba dost tvrdě naráží na "realitu běžných dní" a to, jak spolu ve vztahu koexistovat.
Po otcově smrti Noah ještě více bojuje se svými démony, a tak se celý příběh o to více komplikuje. 


Tentokrát je příběh více táhnoucí se. Není to vyloženě špatně, ale vlastně vám ten čas u knihy o něco málo utíká. Zároveň víte, že se jedná o jakýsi mezistupeň, protože již existuje i třetí díl - ten ještě v ČR není a já si zatím na čtení ve španělštině příliš netroufám. Uvidíme třeba časem :-)  


První díl byl ukončený, podle mého nepotřeboval další natahování, ale suma sumárům toto pokračování není špatné. Má pár "aha" a "no to asi ne" okamžiků, a tak opravdu dojdete k tomu, že chcete i ten třetí díl a že vaše romantická duše očekává "a žili spolu šťastně až do smrti." 

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig