Dobré ráno,
co si dát před víkendem pár tip z kuchyně?
Rychlá a lehká snídaně, to jsou jogurty a kaše dozdobené mussli a ovoce. Navíc toto sem tam proložíme croissanty či lívanci z banánového těsta.
Obědy a večeře jsou lehké, rychlé a dost často takové, abych si mohla odebrat i na druhý den do práce.
Kus kus se zeleninou + salát s avokádem
Vajíčková omeleta + ramen nudle se zeleninou a cizrnou
Vždy plno zeleniny + grilovaná krůtí klobása
Nádivka + kuře v těstíčku a smažené nudle s rýží
Trhaný salát s balkánským sýrem + těstoviny s panenkou
Grilovaná vinná klobása + slaný štrůdl
Salát s kuřecími stripsy + kus kus
Omeleta s nivou a kuskusem + boloňské špagety
Kuře na kari + salát s pečeným bramborem a zakysanou smetanou
I sladké pečení odlehčujeme a častěji používám špaldovou a rýžovou mouku. Bublanina i banánový chlebíček jsou z ní výborné. A už jste zkoušeli kokosovou drobenku? Je skělá.
Svačinkové tipy:
Ve velkých vedrech je smoothie skvělé osvěžení.
Dobrou chuť!
Žádné komentáře
Okomentovat
Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.