čtvrtek 27. července 2023

Roots: Jojobový olej

Hezký večer,

používáte jojobový olej? Já do nedávna ne, ale na své poslední dovolené jsem jej vyzkoušela a dovezla si  i balení domů...

Pakliže pojedete do Egypta, doporučuji podívat se v Hurghadě do prodejny Roots kosmetiky. Pro mne to byl moc pěkný zážitek - všechny ty voňavé skleničky a kelímky. Na web se můžete podívat ZDE
A protože jsem na jojobový olej a jeho schopnosti slyšela jen chválu, neodolala jsem a po malém předvedení si jednu skleničku (společně s mnoha čaji a kořením :-) ) přidala do nákupního košíku. 


Tento olej je velice vydatný, a tak vám na použití stačí vždy pár kapek (díky pumpičkovému dávkovači to "odměření" není složité, naopak). Použití je možné na vlasy, obličej i tělo. 
Co se vlasů týče, tak je potřeba počítat s tím, že po použití jsou opravdu mastnější. Takže doporučuji použít na vlhké vlasy (jen na konečky a do délek), nechat přes noc např. v zapleteném copu a druhý den omýt šamponem. Poté jsou vlasy krásně jemné, hladké a působí zdravější. 
Na obličej stačí opravdu jen kapička a opět ideálně na noc namísto séra. Jak při použití na tělo tak u obličeje je kůže po použití skvěle hydratovaná a úžasně jemná. To mne moc baví! 


Věřím, že i od jiných značek jsou jojobové oleje výborné a určitě v budoucnu vyzkouším, nicméně pokud byste měli možnost zakoupit tento od Roots, rozhodně neváhejte. To je opravdu tekutý poklad. 


SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig