pátek 4. srpna 2023

La Roche Posay: Anthelios UV Mune 400

 Pěkný večer,

sice to teď s tím sluníčkem není tak horké, ale letní dny se mají prý zase vrátit, a tak je potřeba nezapomínat i na nějaký ten faktor ochrany...

Asi každý, kdo se chystá "slunit", sáhne po nějakém krému, spreji či oleji s ochranným faktorem. To mi přijde jako základ. Ale kde toto pokulhává je v každodenním životě při ochraně obličeje. Ruku na srdce, kdo řeší a zkoumá, jakou UV ochranu má denní krém nebo make-up? No já se na toto snažím opravdu nezapomínat a myslet naopak na to, že právě ten obličej může být od sluníčka "ošlehnutý" hodně rychle. 


Četla jsem mnoho skvělých recenzí na Athelios UV Mune 400 od La Roche Posay a rozhodla se, že jej také musím vyzkoušet. A upřímně? Já se k těm pozitivním recenzím velice ráda přidám. Krém nebo spíše emulze má tekutější hustotu, je velice jemný a skvěle se roztírá. Po použití se během chvíle vstřebá a není problém na něj nanést make-up. Ten pak následně drží bez problému, nedochází k olupování, šupinkám apod. V podstatě po použití nepoznáte, že jej máte. Pleť nezatěžuje a ani nezanáší póry.  Skvělé!


Výborný kousek, u kterého svým způsobem určitě nedokáži posoudit, zda ochrana 50 je dodržená či nikoli, ale rozhodně mohu potvrdit, že ani na přímém sluníčku jsem neměla následně zarudlý či spálený obličej. Rozhodně, zejména pokud následně použijete líčení, tak tento kousek stojí za vaší pozornost. Nemohu si vynachválit! 

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig