pondělí 23. října 2023

laSaponaria: BioDeo

Hezký večer,

jestli je nějaký výrobek, který jsem v poslední době testovala opravdu dlouho a důkladně, pak je to bio deodorant od laSaponaria, který jsem pořídila na webu Econea.

Ohledně tuhých deodorantů jsem lehce opatrná. Většinou mám problém, že barví, nevoní, nejsou příjemné... Ale když jsem slyšela mnoho dobrých názorů na jeden kousek od mé oblíbené laSaponaria, tak jsem se rozhodla v rámci spolupráce s Econeou vyzkoušet. Jedná se  tuhý deodorant, ke kterému dokoupíte krabičku / držák a můžete následně dokupovat už i jen náplně, kterých existuje více druhů 


Ochranná krabička - aplikátor, je složená z několika dílů, a tak není při používání problém deodorant vyjmout, aplikátor očistit či vymýt a znovu použít. Tvarově je velice jednoduchý, nadčasový a kompaktní, takže se ztratí i v menší kabelce. Musím se přiznat, že jsem nechtěně "odzkoušela odolnost při pádu" a vydržel bez problému. 
Deodorant jako takový je ve formě tuhé kostičky, která ale při styku s pokožkou "povolí" a stává se krémovější. Skvěle se tak nanáší, roztírá a "zapracovává". I tak ale po použití zůstane lehký film, a tak pozor na oblečení, ať se vyhnete flekům při oblékání. Nejsou veliké či extra bílé, ale i tak umí být "viditelné". 
Výdrž je vcelku dobrá - i v letním vedru jsem se necítila nepříjemně, naopak. I když jsem si vybrala lehkou vůni, tak jsem ji stále cítila. Ovšem nepřekrývala či neovlivňovala následně vůni mého parfému. 


Velice dobrý počin, který mě mile překvapil. Stejně jako celá značka, tak i tento výrobek dbá na udržitelnost a musím říct, že pokud váháte, tak stojí za vyzkoušení.  
Na Econee najdete aplikátor a hlavně velké množství variant náplní samotného deodorantu. 

 




SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig