Hezký večer, kuchaříci,
co pár tipů z kuchyně - tentokrát hodně podzimně laděných...
Snídaně s důrazem na jogurty a kaše dost často doplňujeme o vafle, livance (zkusila jsem nadýchanou soufle verzi) a croissanty.
Polévky nechybí, naopak je vařím o mnoho častěji - vývary, brokolicovou, dýňovou, dýňovou s batátem a popcornem a zelňačku z červeného zelí.
Obědy a večeře si ještě stále z léta držíme v lehčí formě a jsem za to velice ráda...
Krůtí vinná klobása se salátem a opečeným toustem + Masová směs se zeleninou, mungo klíčky a rýžovými nudlemi
Vaječný obědový mišmaš "co dům dal" + Tvarohové knedlíky se šlehačkou
Foccaccia se salátem z červené řepy
Pečené brambory se slaninou, klobása a salát Coleslaw + Těstoviny s boloňskou omáčkou
Karbanátek se salátem + Kachna na medu (k ní bylo zelí a karlovarský knedlík)
Saláty několikrát týdně nesmí u nás doma chybět - trocha inspirace:
Sladké pečení (i nepečení) je u nás rychlé a vždy plné nápadů, abychom měli něco dobrého nejenom na snídani, ale i holky ke svačině do školy. Často sahám i po listovém těstu - třeba čoko croissanty nebo jablíčka v županu měly úžasný úspěch.
Svačinkové tipy:
Tipy na malou rodinnou oslavu:
Dobrou chuť!
Žádné komentáře
Okomentovat
Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.