středa 29. listopadu 2023

Rozvoněno: Sada adventních svíčkek ze včelího vosku

 Hezký večer,

blíží se advent, a tak je určitě načase zabývat se tím, jaké svíčky na adventním věnci letos rozsvítíte. Já se porozhlédla u Econey a musím se s vámi o tom podělit.... 

Miluji včely, jejich produkty a svíčky ze včelího vosku, a tak jsem letos neváhala a pořídila právě tyto na můj adventní věnec. Již loni jsem objevila úžasnou značku Rozvoněno, jejíž výrobky najdete právě na webu Econea. Vždy mají krásné obaly, které vás prostě nutí se podívat a zabalenou věc vyzkoušet ... :-) 
I tentokrát se Rozvoněno drží ověřeného modelu obrázkového vzoru, který jako by byl kreslen pastelkami přímo na dané balení. Samozřejmě v tomto případě je motiv vánoční. 

 

A jaké tedy svíčky jsou? Mají klasický tvar i medovou barvu bez extra přidaného zdobení. Ještě než krabičku otevřete, tak cítíte krásnou medovou vůni. Po otevření... no asi si to umíte představit. Pokud jste medomilové jako já, rozhodně zajásáte. 
Se svíčkami se velice dobře pracuje. Jsou měkké, takže se bez problémů umísťují na bodec na věnci, ale zároveň se nedrolí ani nijak nedeformují, když na ně zatlačí. 

Já už se moc těším, až v neděli svíčku zapálím a rozvoní se nám celým domem. Pokud ji také chcete, tak na Econee stále jsou a stíháte si je i vyzvednout... :-) 

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig