neděle 19. listopadu 2023

Ze dna koše #2/2023

 Hezké nedělní dopoledne,

po delší době jsem prošla fotky a zjistila, že mám nafoceno dost spotřebovanců, a tak to jdeme napravit a něco málo tipů projít....


Tentokrát začnu od hlavy - tedy vlasů. Za mne top produkty, co se "rychlé záchrany" týče, jsou suché šampony. Zatím jsem upřímně nenašla jiné, které by mi vyhovovaly více, jak ty od Batiste. Nicméně samozřejmě ta nejlepší varianta je klasické mytí vlasů. Tam mám své oblíbence od Ziaji, Redkenu a velice mile překvapil i Fructis. Navíc, když jsem já a jedna z cácorek měly náběh na lupy, tak skvěle pomohl Canabis šampon. 

 

Sprchové gely a pěny u mne sice mají své oblíbence, ale zároveň ráda zkouším novinky, a tak je to u nás doma dost rozmanité. Skvělou vůni mají sprcháče Adidas a Ziaja. Ten navíc překvapil v mužské verzi - ta voní skvěle. No a samozřejmě nedám dopustit na Rituals...


Člověk chce vonět a (ideálně) nepotit se. Z toho důvodu ráda sahám po mých oblíbencích - v deodorantech to jsou zejména Adidas, Borotalco a Fa.  Sem tam i Dove, který mi nádherně voní, ale dost často z něj mám bílé fleky na oblečení. 
Z vůní pak miluji Chloe. To je prostě vždy "trefa do černého". 

 

Péče v létě musí být vždy doplněná o přípravky proti slunečnému záření (zde je jedničkou Uriage mlha), na hydrataci (Bi-Oil nesmí chybět) a repelent (skvělý byl od Kvitku a klasika je Off!)

 

Péče o obličej je u mne rozhodně na prvním místě a nezanedbávám ji. Nutnost je odlíčení (zvlášť očí - Ziaja, Garnier), omytí gelem (Yves Rocher) a následně maska a hydratační krém. To jsou věci, které u mne na blogu či sociálních sítích vidíte často, protože mne baví jejich zkoušení a zároveň o pleť ráda pečuji. 

 

Tip: Naprostou topkou jsou pro mne tyto kousky od Estee Lauder - zejména sérum a krém na oční okolí. 

Make-up je moje vášeň - bez přehánění. Mám okamžiky, kdy chci něco výrazného a nebo pak naopak i jedu na "nude" vlně. Výrobků mám opravdu mnoho od různých značek a vždy vám sem dávám extra recenze. Nicméně poslední dobou už třeba oční paletky nenakupuji tolik jako dříve a soustředím se na to, co mám doma - vždy je základ kvalita (třeba Clarins, The Balm) a co mi nesedí, nemilosrdně letí do koše... :-) 


Jaké jsou vaše "must have" kosmetické kousky, které nesmí chybět? 



SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig