Hezký večer, kuchaříci,
Blíží se víkend, a tak by se vám mohl hodit nějaký ten tip z kuchyně...
Přes týden většinou nesnídám (a zbytek rodiny má něco pečeného či cereálie), a tak si ty víkendy o to více zdobíme a užíváme. Vždy prostě na pohodu.
Polévky jsou (pod) zimní must have. Vývary všeho druhu a třeba i taková zelňačka jsou nezbytností našeho stolu.
Obědy a večeře tak různě střídáme:
Kuřecí prso se salátem z řepy + nudle se zeleninou a vejcem
Rýžové nudle ala čína + kuřecí na kari a kokosovém mléku s rýží
Kus kus s trhaným kuřecím masem + uzená žebra
Omeleta se slaninou a sýrem + Nudle ala čína II.
Obložený talíř + Šneci z listového těsta
Saláty všech variant
Sladké pečení je často o štrůdlech či bábovkách. Z bábovkového těsta jdou také vytvarovat medvídci.
Je zima, a tak sem tam svařák nemůže chybět.
Svačinkové tipy:
Dobrou chuť!
Žádné komentáře
Okomentovat
Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.