Pěkný večer, kuchaříci,
koncem týdne mám ještě pár vánočně - povánočních tipů z kuchyně…
Snídaně si poslední dobou užíváme v podobě francouzských toustů různých variant - toustu, veky, vánočky a třeba i sladkého (banánového) chlebíčku. A když je chuť na slané, tak třeba míchaná vajíčka nebo párky to jistí…
Polévka nesmí u stolu chybět. Zejména ta vývarová se zeleninou.
Vánoční a povánoční obědy a večeře byly spíše “tradiční”…
Bramborový salát a řízky
Salát s lososem či klobásou a nádivkou
Zelná pomzánka na chlebíčky + další varianty chlebíčků
Brambory, maso a žampiony z jednoho pekáče+ boloňské špagetové
Domácí pizza + smažené nudle s kuřecím masem a hráškem
Nádivky z tvrdších rohlíků
Na zeleninové saláty různého druhu také nezapomínáme.
Cukroví - ještě pár kousků jsem nakonec dodělala. Hlavně oříšky (když už jsem si koupila novou formu) a pak nepečené.
A když už bylo cukroví dost, upekla jsem i štrůdl, motanec a vánočku.
Svačinkové tipy:
Žádné komentáře
Okomentovat
Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.