sobota 13. ledna 2024

Ze dna koše #3/2023

Dobré ráno, 

Co se ještě na chvíli zastavit v předchozím roce a zkouknout trochu té “běžně” používané kosmetiky. Třeba objevíte nějakou novinku… :-)

Sprchových gelů člověk vyzkouší, podle mě, opravdu hodně a podvědomě se vrací k oblíbencům. Já to tak mám třeba v posledních měsících s Radoxem, ke kterému jsem se po čase nadšeně vrátila.
A podobně to asi mám i se šampony, kdy tedy nedám dopustit na Aussie a Ziaju. To jsou mé topky. K tomu navíc nesmí chybět suchý šampon od Batiste. 
Velkým překvapením - a příjemným - pro mě byla maska od Elseve, která z melírovaných vlasů stahuje nažloutlý odstín. 

 

Krémy všeho druhu u nás doma nesmí chybět - samozřejmě největší spotřebu mají asi ty na ruce, kdy zároveň mám vždy jeden téměř v každé kabelce, autě, holky v aktovkách… :-) 
A jakmile vysvitne sluníčko, tak sahám po mlze od Uriage. Ta je za mne nepostradatelná nutnost! 

 

Pečujete o svou pleť? Já doufám, že ano a pokud mohu radit, vybírejte si kvalitní kosmetiku, co vám zároveň bude sedět. Ne, opravdu to není o penězích a drahý kousek vám nezaručí, že bude ten nej. Já mám třeba na odlíčení už od školy ráda výrobky od Garnier a Nivea, které jsou cenově dostupné a zároveň mi skvěle vyhovují. 


Holka (a nejenom) musí vonět :-) to už i ty moje cácorky věd a tak nezapomínáme doplňovat deodorantem. Nedám dopustit na Adidas a Fa. Naopak Deo krystal byl za mne totální krok vedle a už nikdy více - neseděl, nefungoval a o vůni nemohla být řeč…


Make-up kousky vám recenzuji pravidelně a tak, jak mi přijdou pod ruku. Nicméně je potřeba také myslet na to, že mají určitou trvanlivost a průběžně je také třídit. Já miluji různé make-upy a BB krémy, a přestože mám své oblíbence, tak sem tam zkusím nějakou novinku. Stejně tak u očních stínů, kterých mám doma opravdu velké množství a snažím se je nyní postupně zpracovávat. 

 

…a co si budeme povídat, řasenka a balzámy na rty jsou u mne naprostý základ a nutnost. 

 

Jakou kosmetiku jste v minulém roce objevili a chcete se podělit? 


SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig