středa 24. ledna 2024

Originální krizové esence

Pěkný večer, 

ve spolupráci s Econea jsem tentokrát testovala něco úplně jiného, než co jste u mne na blogu zvyklí. Výsledek...? 

Nechci psát, že konec (nebo naopak začátek) roku je hektickým obdobím a nejednoho může potrápit. Naopak - v průběhu roku jsou dny lehčí a náročnější. A to se nebavím o opravdu těžkých životních situací, který každý zvládá jinak a kolikrát musí vyhledat i pomoc odborníka. Ne, já mluvím o situacích, kdy se vám toho nahromadí prostě hodně a vy se začínáte nervózně "ošívat", protože cítíte tlak, se kterým třeba neumíte pracovat. Každý tu svou hranici máme nastavenou jinak, a tak nemá nikdo právo soudit....

Dlouho jsem v různých skupinách četla o tzv. Bachovkách a zajímala se o jejich složení i účinky. Přišly mi jako velice zajímavý produkt. Proto když jsem u Econey zahlédla pastilkovou variantu, řekla jsem si, že ji vyzkouším. 


Ve vší skromnosti se považuji za člověka, který krizové situace zvládá vcelku dobře. U těžších přepínám "na autopilota" a lehčí prostě přejdu jako běžný den.... jestli je to dobře? To neumím soudit. Nicméně mám ten neduh, když si sama sobě dokáži naložit "až moc". Rodina, domácnost, práce, koníčky... vše chci stihnout a stylem "teď hned". A hlava pak pracuje i v okamžicích, kdy by měla odpočívat. Třeba v noci namísto spánku. 

Krizové esence neslibují "zázračné vypnutí" a nahození klidového režimu. Nicméně se jedná o směs bylin, která by vás měla právě celkově zklidnit (v mezích možnosti). A to umí. Chuťově velmi dobré, tak akorát sladké (jako třešně) gumové pastilky, které již po otevření balení moc hezky voní, čímž vás nalákají k ochutnání. V okamžicích, kdy jsem se cítila opravdu přetažená, jsem si před spaním dala dvě pastilky a opravdu musím říct, že spánek jsem měla klidnější bez zbytečného přemýšlení či přemýšlení "navíc"

Jako potravinový doplněk a malý pomocník mi přijde toto řešení rozhodně dobré. 

Samozřejmě je potřeba počítat s tím, že se jedná o bylinky a ne farmatika - tedy pomohou, jsou třeba trochu silnější, ale pokud máte nějaký vážnější problém, tak to za vás rozhodně nevyřeší. 

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig