sobota 14. března 2015

Žabičkování

Konečně jsem se odhodlala napsat článek o svém webu - mini eshop bazárku. Je to takový můj dlouhodobější projekt, který se snažím mít co nejvíce "vymazlený". A i proto mi toto uveřejnění trvalo delší dobu. Chtěla jsem, aby byl nej nej nej...:-)
Určitě nejsem první ani poslední z maminek, které něco podobného zkouší, ale řekla jsem si "proč ne?!"
Děti mi rostou rychlostí blesku, a tak samozřejmě oblečeni po nich nehromadím. Asi jako většina, inzeruji také na speciálních webech k tomu určených. Jenže jsem prostě chtěla něco svého. Kde si můžu navolit barvy, menu, kategorie apod.
Přiznávám, že ne všechno oblečení je přímo po mých dětech. Objednala jsem na zkoušku svůj historicky první lis oblečení z Anglie. A víte co? Jsem nadšená :-) Samozřejmě, že velká část oblečení zakotvila v naší šatně a čeká na to, až holky dorostou (například dva naprosto úžasné kabáty, které bych brala i v dospělácké verzi). Zbytek oblečení - hlavně menší či vyloženě chlapecké, nabízím dále ;-)

Tímto mi dovolte Vás pozvat do svého obchůdku ;-)



Krásné kabátky - nejraději bych je oblékla sama :-) 



Mini vizitka hotová ...



...a ladí s webem :-) 



Když lis přišel, práce teprve začala - roztřídit, vyprat, probrat, vyfotit, poskládat, dát na web.... ale stálo to zato ;-) 

SHARE:

2 komentáře

  1. Krásný web! Muselo to zabrat hodně práce, vím kolik práce zabírají mé nové stránky, jsou to takové nocovky, ale když je dílo hotovo, člověk si řekne, že to stálo za to :-) Kdybych byla mamina, hned eshop využiji :-) A vizitky - perfektní! Hodně štěstí! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za návštěvu a pochvalu!:-) Je to práce, ale pro mě je to odpočinek (paradoxně). Uvidíme, jak se stránky uchytí a třeba je jednou v budoucnu využiješ :-) hezký večer! :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig