sobota 27. února 2016

Ladies Day

Hezký sobotní večer,

musím říct, že si hrozně moc užívám to, že mám dvě holčičky a můžeme vymýšlet takové ty "holčičí" věci. Samozřejmě, že v takové té dětské verzi, ale stejně... navíc, čím jsou holky starší, tím to je veselejší a vtipnější ;-)




Jeden takový Ladies Day jsme měly s holkami dnes - tatínek mimo domov a "myšky" měly préééé ;-)
No a jelikož se nás stále drží viróza, musely jsme si odpustit naši oblíbenou procházku.
O to víc jsme se ale dneska věnovaly "sobě". Holky jsou dost velké parádnice, takže probíhalo zkoušení všeho možného z jejich šatníku. Hrály jsme hry, koukaly na oblíbené pohádky (u nás vede neustále Doktorka Plyšáková, Máša a medvěd a Ledové království ;-) ) a samozřejmě tvořily.
Jelikož jsem konečně sundala zimní výzdobu (ne, neměli jsme doma ještě stromek, ale samolepky na oknech už chtěly vyměnit), tak začínáme zdobit jarně až letně. Jako první jsme si s holkami udělaly jarní věnce. O nich vám ještě chystám samostatný článek ;-)
U nás doma navíc stále "frčí" sovičky, a tak jsme dnes ještě ušily malé sovičkové muchlánky, které jsem měla pár dnů nastříhané.  Časem je chystám ve větším provedení jako klasické polštářky.

A co by to bylo za den bez něčeho sladce dobrého? Ano, ano, i na pečení - v růžové, dnes došlo ;-)

....tolik ze zápisníku jedné Twins mother ;-)









A jaký den jste měli vy?
SHARE:

2 komentáře

  1. Ahoj,prosím,jak děláš ten skvěle vypadající růžový krém?:-) děkuju

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdyz mam vic casu, tam delam klasicky z masla a pudinku, sem tam ze salka. Ale tento je kupovany praskovy od drOetkera a dobarvila jsem ho potravinarskou barvou ;-) dekuji za komentar!

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig