čtvrtek 4. února 2016

Novinky v make-up šuplíku: leden

Hezké odpoledne, krásky,

skončil leden a musím říct, že tentokrát jsem kosmetiky nakoupila vcelku dost. Ne vše jsem ale stačila vyzkoušet, takže v lednových novinkách vám ukáži jen část - tu, kterou jsem opravdu otestovala ;-)


Řasenky Essence mám moc ráda a musím přiznat, že mi i hodně vyhovují. Co chvíli nějakou vyzkouším a zatím jsem snad nenarazila na takovou, která by mi nevyhovovala. Navíc ty ceny? Suprové! 




Na Affinitone jsem psala samostatnou recenzi ZDE a zatím mám tedy pořád jen ten jeden odstín, ale pořád přemýšlím, že ještě jeden dokoupím ;-)  



U Affinitonu byl jako dárek jeden balzám Baby Lips. Ruku na srdce, normálně bych si asi tento odstín nevybrala (i když růžovou barvu mám moc ráda), ale byla by to škoda, protože se mi nakonec moc líbí.




Mono stín od Flormaru jsem dostala jako dárek k nákupu paletky od Ilovíka (blog I love makeup) ;-)  Jsou to první stíny, vlastně výrobek vůbec, od této značky a moc se mi líbí. Je opravdu hezky pigmentovaný a na očích vydrží dlouho :-)




Mono stíny od Uma Cosmetics jsem dostala jako dárek k nákupu na Dekorativce. Takto na ruce vypadají, že mají pigmentaci hodně mizernou, ale musím se jich zastat. Je to totiž opravdu světlý stín a jako podklad nebo na projasnění není vůbec špatný. Naopak např. v kombinaci s výše uvedeným Flormarem z nich lze vykouzlit jednoduché a jemné líčení očí.




Gel "řasenka" na obočí od Essence je pro mne TOP výrobek, který teď používám vlastně téměř každý den. Krásně dobarví a vytvaruje obočí, zafixuje ho a drží celý den. No a cena okolo 70,- je také bezkonkurenční.



EOS balzámky asi nemusím představovat. Pro mne asi nejlepší a denně používané balzámy. Jen ta cena, ta by mohla být nižší....Já je tentokrát pořídila na Dekorativce a v Rossmannu. 



Elfí paletky jsem dostala ještě k Vánocům a každé jsem věnovala samostatnou recenzi. Vy je můžete nalézt ZDE a ZDE





No a příště zase další kousky ;-) 

Také máte něco nového v make-up taštičce?

SHARE:

6 komentářů

  1. Odpovědi
    1. Nedivim se, ja porad zvazuji zakoupit jeste jeden tmavsi a zkusit konturovani :-) dekuji za komentar!

      Vymazat
  2. Makeup jsem si velmi oblibila, nedela masku na pleti je super.:-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Me se prave taky moc libi. Za tu cenu je navic super. Dekuji za komentar!:-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig