neděle 14. února 2016

Tvořivý týden #7

Hezký nedělní večer, tvořivci,

ano ano, ani tento týden nechybí pravidelné tvořící ohlédnutí.

Navíc mám pro vás jednu tvořivě - netvořivou novinku, o kterou se chci podělit :-)



Pokud sledujete můj blog a tvoření již déle, tak víte, že jsem si před cca rokem založila web U Dvou žabiček. Cíleně jsem jej nepojmenovala AE style, protože prvotní myšlenkou bylo založení malého bazar e-shopu s věcmi po holkách, kde bych mohla nabízet i výrobky AE style (upřímně jsem se bála, že jich nebudu stačit vyrábět dostatek, a hlavně že o ně nebude zájem - v tomto jsem opravdu neměla a stále nemám příliš vysoké sebevědomí a neumím "se" tak dobře prodat nebo jak bych to nazvala..) .
No čas plynul a já stejně nakonec většinu věcí prodávám přes klasické "maminkovské" servery a přes Feedo bazárek. A i mé výrobky trochu zaujaly, což mne posouvá dále k dalšímu tvoření, vymýšlení, nabízení... Proto jsem také po dlouhém přemýšlení začala měnit web a směřovat jej hlavně na výrobky AE style. Název ale zůstává.
Proč?
Je to jednoduché. Inspirací jsou mi mé dvě žabičky, které jsou tím hlavním ženoucím motorem toho všeho tady - blogu, tvoření, webu... ,a to se nikdy nezmění ;-)

A čím je tedy nový web odlišný? Zejména tím, že jsem s ním přešla na Blogger, a tím tedy získal "blogový" nádech. což mi vyhovuje.Ke každé skupině výrobků postupně přidávám pár informací, fotografií a samozřejmě odkaz na konkrétní kategorii Fleru, který zůstává jediným prodejním kanálem. Čili upouštím od extra e-shopu a ráda bych se více soustředila na jednotlivé druhy výrobků, na novinky, na vychytávky.
Jen tedy rovnou hlásím, že tím NEzakládám nový blog nebo tak. To opravdu ne, zůstávám věrná v blogování AE style světu. Jde mi zejména o sjednocení, kdy Vám budu případně dávat do článků vzájemné prolinky či odkazy.

Kdo byl zvyklý na bazárkovou část, tak ta také je - na samostatné stránce. Objednávání bude fungovat přes e-maily.

To je asi tak nějak vše k  představení staronového webu. Uvidíme, jak se bude jeho vzhled a rozsah vyvíjet dál ;-)


A teď ještě k těm pár kouskům, které v tomto týdnu vznikly ;-)

Jelikož šicí stroj je mým věrným parťákem, rozhodla jsem se mu udělat nový "kabát". Měla jsem tu zbytky látek, u kterých jsem se nemohla rozhodnout, kterou zvolit, a tak má dvě strany, které mohu měnit podle nálady ;-)

Vyrobit ji jej můžete i vy, je opravdu velice jednoduchý a návod naleznete ZDE.






Jela jsem po delší době ke kamarádce na návštěvu, a tak jsem jí vzala sadu šminktaštiček - v motivu, ve kterém jsem jí před časem šila doplňky pro mimčo ;-)









A ani háček nezahálel - již má klasika v podobě oblíbené houmlesky ve dvou barvách;-)







SHARE:

4 komentáře

  1. Hezké tvořeníčko. Já jsem na ruční práce levá.
    http://kniho.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za pochvalu. Mne to hrozně baví a je to super relax :-) Děkuji za komentář!

      Vymazat
  2. Čepky jsou super! A s šitím tě obdivuji, já neudržím rovný steh :-D
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, mě hrozně baví tyto čapky :-) ale už zase vymýšlím něco nového - tentokrát pro děti :-) To šití je o cviku - co já se zpočátku navztekala :-) Děkuji za komentář!

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig