středa 14. září 2016

Novinky v make-up šuplíku: srpen

Pěknou středu, krásky,

tak si představte, že já jsem úúúúplně zapomněla na novinkový článek za srpen. Tedy, a ani se nikdo neozval, hmmm... :-)

No ale už jdu na nápravu.





Tentokrát se musím svým způsobem pochválit. Asi poprvé jsem nepřekročila měsíční limit 500,- , který jsem si kdysi dala. No ale nebojte, není to tak, že bych se stávala rozumnou, ale že poslední týdny mi hrozně utíkají "pod rukama",že ani na to nakupování (ano, sama se divím, že to přiznávám) jsem pořádně neměla čas.

Takže k těm pár kouskům.

Již před nějakou dobou jsem si v akci (asi za 150,- ) koupila konturovací tyčinku od Maybelline 2v1 Master Contour. Není vůbec špatná, naopak se s ní moc dobře pracuje - je hodně krémová a dobře pigmentovaná, takže stačí lehce přejet po tváři a pak štětcem či prsty zapracovat. Světlý stín hezky rozjasní, ale s tmavým mám trochu problém - mám sice verzi "light", ale ten hnědý je dle mého až moc hnědý. I když teď na lehce opáleném obličeji je to vcelku v pořádku. Ale řekla bych, že vyloženě pro bledulky to příliš nebude.


Další úlovek je také od Maybelline - řasenka Great Lash. Na ni jsem slyšela docela chválu a jelikož mne díky slevovému kuponu do Rossmannu vyšla asi na 65,-,  zkusila jsem ji. A opravdu, není k zahození, ale má pro mne jedno velké mínus - docela malý kartáček. Takže řasy sice krásně protáhne, jsou opravdu hodně černé a ani za celý den se mi nedrolila či neobtiskávala, ale při nanášení to chtělo více trpělivosti. 




Miluji různé balzámy a lesky na rty, a to o dost víc než rtěnky, a tak jsem sáhla po tomto (opět v Rossmannu za 50,-) od Makeup Revolution. Vybrala jsem odstín Must be strong. Ačkoli se to na první pohled nezdá, tak je velice jemný až průhledný, a tak rty vlastně jen přirozeně "dobarví". Je při nošení velice příjemný a vydrží - tak nějak u lesků klasicky - do prvního většího pití či jídla.





Ale abych i tak trochu doplnila mé mini zásoby rtěnek, pořídila jsem si od Oriflamu Pure Colour v odstínu Soft Coral (nyní jsem koukala na web a stojí 109,-, já ji měla ještě o něco levnější v rámci slevové akce) . Obal je sice takový obyčejný, ale obsah stojí za to. Rtěnka je velice jemná a na rtech příjemná. Dobře se nanáší, nezalézá mi do vrásek a příliš nevysušuje - osobně na suché rty hodně trpím. Tento odstín rty lehce natónuje, ale není příliš výrazný - pro mě tedy ideální. 
Jak je na tom s výdrží? Přiznám se, že jak jsem zvyklá na lesky a balzámy, tak ani od rtěnek neočekávám,že by vydržely celý den (možná je to chyba :-) ), ale tato má výdrž více jak slušnou - přes pití a jedno lehčí jídlo bez problémů. Navíc mizí jakoby "postupně", takže nemám rty poté flekaté. Určitě doporučuji!





Jaké novinky se v srpnu zabydlely u vás? :-)


SHARE:

4 komentáře

  1. Lesk mam taky a ten samy💗 je vyborny a ma nadhernou barvu💄

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že je, mě se líbí, že je takový jemňoučký a musí sedět snad každému :-)

      Vymazat
  2. Tu konturovací tyčinku mám taky a jsem s ní spokojená!
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není vůbec špatná, jen v zimě na mě asi bude možná moc tmavá, ale uvidíme. Hezky se zapracovává, tak to třeba půjde ;-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig