pondělí 26. září 2016

Tvořivý týden #36

Pěkný pondělní večer, tvořivci,

pokud se ještě nechystáte do postele, tak se můžete kouknout na to, co se přes týden událo v mé mini dílně. Sama jsem až překvapená, kolik jsem toho nakonec stihla, jelikož průběžně ještě pracuji na pufíííku, ale o tom více někdy příště ;-)



Teď k tomu, co už je hotové.



Šmineček není nikdy dost, to je přeci jasné, ale kam je uložit? No ještěže šminktaštiček u mne naleznete vcelku dost :-) A jedna nová je navíc stále volná na Fleru






Asi nikoho nepřekvapí, že z této Rose látky jsem jednoduše musela ušít kabelku. Je pěkně pevná a s nádhernými motivy. Opravdu ideální na AE style Smile. Co na ni říkáte? Je také na Fleru, pokud by se někomu líbila a chtěl ji domu ;-) 




Cedulka AE style nesmí chybět ... ;-) 




Pomalu ale jistě začíná podzim. Co to ale znamená pro mne? Vytáhnu háček, vlnu a jedu, co to jde. Čapky mne hrozně baví. Mezi prvními vznikly tyto dvě dětské houmlesky - pro kluky, takže s e zdobením jsem trochu "brzdila", a jedna malá newborn holčičí. 



Hádejte, co nemohlo chybět ani tento týden? Ano, tušíte správně - bulánek. Tentokrát lehce plachtoušatý ;-) 

Inu a to by bylo vše ;-) Na tento týden mám vcelku dost plánů, tak mi držte palce, ať to stihnu. 
Pokud mne a mé výrobky budete chtít vidět osobně, tak můžete v sobotu dorazit na Bleší trh v Odoleně Vodě. Více ZDE. Jste srdečně zváni! :-)



SHARE:

6 komentářů

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig