úterý 18. července 2017

Bioderma: Sensibio Eye

Hezký večer,

co si už nějaký ten měsíc (možná i rok) všímám, je to, že je opravdu znát, pokud člověk používá kvalitní pečující kosmetiku. Já jsem si hodně oblíbila Biodermu a dnes bych vám právě chtěla jeden kousek ve své mini Bioderma sbírce ukázat....

Cíleně jsem v úvodu nenapsala o používání drahé kosmetiky. Jak už víte, tak rozhodně neplatí, že drahá kosmetika = ta nejlepší. I když zrovna Bioderma také nepatří k těm úplně nejlevnější, ale zase kolikrát lze "vychytat" nějakou výhodnou akci či slevu. Chce to jen sem tam trochu zagooglit (třeba ZDE).
Zároveň je hodně důležité, aby vám vybraný výrobek opravdu seděl - takové to neustále opakované "každá jsme jiná a každé sedí něco jiného" v té péči platí obzvlášť.


Bioderu jsem si oblíbila hodně v zimě, kdy neuvěřitelně začala pomáhat holkám v péči o suchou pleť, o které jsem vám zde už několikrát psala. Na sprcháč a tělový krém jsem holkám chodila i já :-)
No a samozřejmě jsem si postupně i vytipovala ty výrobky, které sedí vyloženě jen mé osobě.

Jedním takovým je i krém na péči o oční okolí z řady Sensibio.


Tento krém je velice lehký a jemný. Je středně hutný, dobře se nanáší, roztírá a nelepí. Lehce redukuje tmavé kruhy pod očima - tedy určitě nečekejte nějaké "vyzmizíkování", ale trochu znát to je. Zároveň bych i řekla, že oční okolí zklidňnuje, pokud jej máte po ránu lehce nateklé. 

Nemusíte se bát použití pod make-up či korektor. Po nanesení se vstřebává velice rychle a ani následně nedělá žádnou neplechu.

Co mi navíc vyhovuje, je tenký aplikátor. Nemusím tak přímo sahat do krému, ale vytlačím si tolik množství, kolik potřebuji. I když pokud bych si měla úplně volit, tak nejvíce mi obecně u krémů vyhovují pumpičky...


Nebudu vám tvrdit, že už nikdy nevyzkouším jiný - to je vám jasné, že nevydržím a i nyní jej střídám s krémem od Mary Kay (o tom někdy příště... :-) ), ale určitě patří k těm nejepším, co jsem do této chvíle měla možnost vyzkoušet.


Jak pečujete o své oční okolí?
SHARE:

2 komentáře

  1. Zaujímavá recenzia, teším sa na rezenciu krému od Mary Kay :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig