pondělí 10. července 2017

Spotcleaner

Pěkný pondělní večer,

před časem jsem Vám na FB a Ista ukázala jeden přístroj a ptala se, zda jej znáte a používáte. Někdo věděl, jiný ne a já jsem slíbila, že určitě udělám menší článeček. Tou "věcičkou" je tzv. Spotcleaner.


Nákup tohoto výrobku jsem nikterak neplánovala, ale někdo z mých známých sdílel na FB (už vážně nevím kdo) odkaz, kde jej prodávali. A mne to velku zaujalo.  Však boj s černýma tečkama je takový nekonečný boj...
Zkusila jsem tedy objednat a po cca 6 týdech (ano, opravdu to trvalo hooodně dlouho) dorazil balíček.


Přístroj by měl fungovat tak, že jej přiložíte na danou oblast obličeje (nos, brada...) a stisknete / posunete tlačítko.  Přístroj začně "sát" a vytvoří tlak, čímž z póru vytáhne nečistoty.  Vy poté pomalým posunováním postupně vyčistíte potřebnou oblast. Toliko teorie a obsah video reklamní ukázky.



Je tomu tak ale i v reálu?

Upřímně, opravdu dokáže "vytáhnout" hodně, což je super. Rozhodně doporučuji pleť před použitím připravit - odlíčit, trochu napařit..., aby se póry trochu uvolnily. Chce to také trochu cviku, protože je potřeba, aby se vám konec přístroje přísál a vytvořil se tak daný podtlak.

Co je menší mínus je to, že na některých částech (například kraji / špičce nosu) se mi ten zmíněný a potřebný podtlak daří vytvořit až po nějakém čase, a tak je celá procedura náročnější a ne úplně stoprocentně příjemná.


Koncovou část je možné vyjmout a po použití vydezinfikovat.


Napájení je na jednu AA baterii a vkládá se ihned pod spouštěcí "tlačítko". Prostě jednoduché.


Co se velikosti týče, tak je cca 20 cm dlouhý a lehoučký, takže při používání není problém, že by vás nějak bolely ruce nebo se s ním nepříjemně manipulovalo.


Určitě Spotcleaner mohu zhodnotit jako velice zajímavý výrobek, který mne hodně překvapil a aktuálně jej používám cca 1-2x týdně. Kombinuji jej peelingem, páskami Rival de Loop a maskou. Výsledek je opravdu znát.


Jak bojujete s černými tečkami? Nějaké tipy?
SHARE:

2 komentáře

  1. No úplně lákavé to není. Nevím, možná je to tím, že nemám ráda injekce a tohle mi je připomíná. Ale pokud s černými tečkami tohle zatočí, tak proč ne :-D

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tedy, injekce mě vubec nenapadla :-) právě, když to pomáha, tak proč by ne... :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig