pátek 27. dubna 2018

Novinky v make - up šuplíku: březen v rytmu Mary Kay

Hezký večer,

mám tu jeden make-up restík z března, a protože už je pomalu konec dubna, bylo by fajn jej napravit... :-)


Až když jsem si zpětně uvědomila, jakou kosmetiku jsem si v březnu koupila, bylo jasné, že tentokrát ten článek bude takový... "jednoznačový." To už se mi dlouho nestalo, ale já Mary Kay jednoduše neodolala...



Postupně si vytvářím mini sbírku rtěnek - a to jsem člověk, který má nejraději balzámy a lesky. Ale zase když se mi líbí nějaká rtěnka, chci ji. A tak to bylo i s touto nude barvičkou. Krásně rty zvýrazní, je jemná, máslovita a nevysušuje. Velice dobře se nanáší, nerozpíjí se a vydrží i větší jídlo. Za mne určitě moc fajn výrobek.


Pudrová podkladová báze byla takovým mým pokusem a upřímně se stále nemohu rozhodnout, jestli mě baví nebo ne. Nanáší se vcelku dobře, ale je potřeba dávat opravdu pozor, aby se neudělaly fleky. Je jemná, lehká a vydrží celý den. Trochu matuje. Na aplikaci je rozhodně ideální houbička či přímo prsty, štětcem mi to moc nešlo... No nevím, má svá pozitiva, ale já si nemohu pomoci - není to ten tip výrobku, který bych si kupovala stále dokola.


Mono oční stíny od MK jsou obecně velice kvalitní - krásně se s nimi pracuje, dobře se nanáší, výborně drží většinu dne. S tím už popravdě počítám a jsem ráda, že ani tentokrát mne nezklamaly. Maí vysokou pigmentaco (z těchto tří bych řekla, že lila barva je o něco slabší, ale i tak moc dobrá) a dobře se do sebe zapracovávají. Lehce práší, ale není to nic hrozného, samozřejmě hodně záleží i na použitém štětci.





V akci:




Co vy a výrobky MK? Jaké máte nejraději?


SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig