pondělí 16. dubna 2018

Tvořivý týden #15

Pěkný večer,

minulý týden byl pro mě nejen o tvoření, ale hlavně o "mimi tvoření", které mě bavilo o to více, protože se jednalo o věci pro mou kamarádku a kolegyni v jednom. Ale hezky postupně...


I k háčkování jsem se chvíli dostala. Hodně mne baví tato prostírání, a jelikož měla moje mamka nedávno svátek, uháčkovala jsem jí také dvě. Uznejte, že je to hodně "chic" záležitost :-)



Je jaro, a i když jsou dny, kdy je krásně teplo, určitě se to ještě (ve většině případů) neobejde bez lehké čepičky. Samozřejmě mluvím hlavně o dětech. No a protože jsem myslela tentokrát nejenom na své holky, tak první šitou najdete i na e-shopu :-) V posledních dnech jsem se také poohlížela po nových látkách, a tak si říkám, že by těch čapek mohlo být postupně více, ať máte na výběr. No uvidíme... :-)



A konečně to mimi šití. 
Je úžasné, když narazíte na lidi, kteří vám "sednou", se kterými se (v dobrém slova smyslu) nenudíte a zároveň držíte pospolu jako tým. Kolegyňka, která je zároveň mou kamarádkou a mám ji moc ráda, se chystá na svůj nový "projekt",  a tak jsme se s ní chtěli v týmu rozloučit, jak se patří. Domlouvali jsme co a jak a výsledek vám mohu ukázat níže. 


Mimi hnízdečka jsou prostě úžasná a mám je moc ráda. Tentokrát jsem jako vnitřní část zvolila minky látku. Je úžasně příjemná, jemňoučká... určitě doporučuji.



A protože jsem látky měla dost, došlo i na dětskou deku. Je lehká a díky minky i příjemně teplá. Věřím, že ta se neztratí :-)


O tom, proč háčkuji chobotničky, jste už slyšeli mnohokrát. Za mne to má smysl a nezáleží ve finále na tom, zda je miminko donošené či nikoli. Tedy záleží ve smyslu, že je úžasné, jak pozitivně to může ovlivnit a naladit nedonošeňátko, ale zároveň je háčkuji i  pro ty kamarádky, které miminko čekají a nebo již mají  - a je donošené. Prostě jen tak ro radost. Takže ani tento rarášek nebude bez své chobotničky.



No a aby byl i dort, tak jsme vymysleli plenkový... :-) Pro ty, kdo by si ho chtěli někdy také pro někoho vyrobit, jsem nafotila návod a brzy vám jej sem sepíši.


...a hurá na další týden... :-)
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig