středa 26. prosince 2018

Loreal: Unlimited Mascara

Hezký večer,

minulý měsíc jsem si koupila novinku, co se řasenek týče, Unlimited Mascara od Lorealu. Nákup to byl víceméně náhodny, protože mi ji v rámci pravidelného "DMkového nájezdu" nabídla slečna prodavačka u pokladny... :-)



Jelikož řasenky měním opravdu pravidelně, tak mi tento nákup přišel velmi vhod. Navíc cena okolo 250,- mi také nepřišla zas až tak hrozná.  Nejsem si tedy jistá, zda se nejednalo jen o nějakou akci a běžně není řasenka o něco málo dražší.

Co se obalu týče, tak ten má tato řasenka opravdu zajímavý. Tedy zejména tu část, která drží kartáček. Obsahuje totiž "jistící" kroužek, který když sejmete, tak je možné držadlo jakoby zlomit a líčení v koutcích by mělo být pak lepší. No upřímně, tuto vychytávku já osobně nepoužívám. Nevyhovuje mi a zůstávám v tomto ohledu staromódní...



Řasenka by měla řasy zvýraznit, oddělit a natočit. Tak nějak toto si přečtete v klasických popiscích k ní. Jak ale působila na mne?

Nebudu to okecávat, je to bomba! Takový wow efekt jsem už dlouho nezažila. Řasy mám krásně zahuštěně, prodloužené, barva se nedrolí, neobtiskává a vydrží celý den. Oči nedráždí.
Při odličování je tedy vcelku obtížné ji odlíčit a je potřeba použít opravdu dobrý a kvalitní výrobek. Čili bych řekla, že i třeba malé "zaplakání" by řasenka přežila bez úhony.


Před použitím:

Po nanesení 1 vrstvy řasenky:

 

Ano, tak tato řasenka se vyrovná mé milované Devilash od Dermacolu. Je naprosto úžasná (ne, nepřeháním) a pokud váháte z vyzkoušením, tak rozhodně doporučuji!


Znáte, máte, co vy na ni? 
SHARE:

2 komentáře

  1. Tuhle řasenku vidím poprvé. Jako je to sice něco nového na trhu, ale nezaujala mě. Jsem raději pro klasické.

    Přeji klidné a šťastné svátky :)
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ji právě také používám bez toho zlomění, takže jako klasickou řasenku. A opravdu je výborná :-) Hodně mne překvapila.

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig