pondělí 13. prosince 2021

Bo-ho Green Make-up: Minerální pudr

 Hezký večer,

před pár dny se mi v make-up šuplíku objevil jeden nový pudrový kousek a musím vám ho prostě ukázat. 

Když jsem si vybírala u Econey kousky k vyzkoušení v rámci naší spolupráce, tak jsem chtěla zkusit nějakou kosmetickou značku, kterou ještě neznám. Proto Bo-ho.

Mimochodem, já mám tyto naše spolupráce s Econeou moc ráda a musím za ně takto veřejně poděkovat, protože mám ve výběru a i v následné recenzi vždy volnou ruku, takže nejenom že zkouším to, co mne zajímá, ale výsledky mohu plně představit i vám... Takže děkuji a doufám, že tato naše společná spolupráce poběží takto v pohodě i dále... :-) 


Ale zpět k Bo-ho. Jedná se o francouzskou kosmetickou značku, která nabízí kousky v bio kvalitě a slibují, že výsledek líčení bude stejný (ne-li lepší), jak s "klasickým" make-upem. 
Upřímně z prozatímní zkušenosti až tolik z bio make-upů nadšená nejsem, ale snažím se dávat další a další šance, protože to třeba jednou vyjde. Takže, jak je na tom Bo-ho.

Balení pudru je vcelku maličké (4,5g) a usazené v papírové krabičce, jež ale působí docela odolně. Na první pohled působí jako velice pevně slisovaný - navíc s efektním obrazem, který je vám až líto rozbořit štětcem. Nicméně při nanesení na štětec je potřeba mít lehkou ruku, protože pudr je ve finále docela prašný a jemný. Vytvoříte jím krásně sjednocený a matný vzhled - opravdu stačí jen málo na štětci a pokryjete celý obličej.  Dobře se přizpůsobí barvě vaší pleti, i když je samozřejmě potřeba pořídit si i odpovídající odstín, kterých na webu Econea najdete několik. 
Výdrž má víceméně celodenní. Ani po několika hodinách neflekatí, neslévá se do vrásek apod., což je opravdu velké plus. 

Suma sumárům tento pudr napravuje reputaci bio makeu-upu a rozhodně díky němu ráda časem zkusím i jiné kousky od Bo-ho. 

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig