čtvrtek 30. prosince 2021

Officina Naturae: Krémový deodorant

 Pěkný večer,

dnes mám pro vás pár slov k jedné (pro mne) kosmetické novince, kterou jsem v posledních týdnech opravdu poctivě testovala...

Italská značka Officina Naturae pro mne byla velkou neznámou, a tak když jsem na ni v rámci spolupráce s Econeou narazila, neváhala jsem ani minutku. Po velkém přemýšlení jsem sáhla po krémovém deodorantu, na který jsem byla hodně zvědavá, protože zrovna na tyto výrobky kladu opravdu velké nároky...

Nejprve začnu klasicky balením. To je v kulaté "plechové" krabičce se šroubovacím víčkem, která je  ale ve skutečnosti z plně recyklovatelného bioplastu. Myslím, že to je vcelku zajímavý a fajn krok, pokud se alespoň trochu zajímáte o ekologii. 


A jaký je deodorant "v akci"?
Paradoxně se ještě lehce ohlédnu za balením, které mne nejprve lákalo svou neobvyklostí, ale díky tomu, že deodorant není tak krémový, jak jsem očekávala, ale naopak je vcelku dost "tvrdý", tak jsem s ním až tolik spokojená nebyla. Pro nanesení je třeba "sáhnout" do něj několikrát a vynaložit trochu síly. Na kůži se pak již po zahřátí nanáší a rozmazává znatelně lépe. 
Deodorant je velice příjemný, vůní lehce zemitý a dřevitý, nedráždí a dokonce lehce hydratuje. Výdrž má v řádu několika hodin - určitě ne celý den, což mu trochu ubírá na bodech, ale i tak myslím, že plusy převažují nad mínusy a za pozornost rozhodně stojí. 

Znáte tento deodorant nebo nějaké další výrobky této značky? Já se určitě u Econey ještě na další kousky podívám... 

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig