neděle 12. prosince 2021

Nobilis Tilia: Respirant

 Pěkný nedělní večer,

dnes máme třetí adventní neděli a věřím, že každý máme zapálené svíčky. Já navíc k tomu pustila difuzér (i když to dělám v podstatě denně) s velice příjemnou vůní.

Doma má již vcelku slušnou sbírku olejů a směsí do difuzéru (samozřejmě nejen do něj), ale od Nobilis Tilia jsem ještě žádný nevyzkoušela. Což se nyní díky spolupráci s Econea změnilo. 

Nobilis Tilia je česká značka a znám ji díky kosmetice, a tak jsem věřila (a samozřejmě si i "projela" internet), že i tento typ výrobků mají kvalitní. Však jejich výrobky často splňují ty nejpřísnější certifikáty. Co se éterických olejů týče, tak různých variant nabízí nespočet, a tak jsem se docela dlouho rozmýšlela...  


Nakonec jsem vybrala směs éterických olejů s názvem Respirant, který mimo jiné obsahuje výtažky z eukalyptu a borovice. A právě tu borovici z něj celou dobu cítím nejvíce, což mi v tomto předvánočním období naprosto vyhovuje. 

Směs by měla pomáhat při nachlazení, uvolňovat dutiny, posilovat imunitu a podporovat vykašlávání. Co si budeme povídat, to je v tomto období vždy příjemný pomocník. Navíc, pokud jako já trpíte "na dutiny". 

Při použití v difuzéru vám stačí jen pár kapek a vytvoříte během chvíle velice příjemné ovzduší s jemnou "čistou" vůní. Opravdu stačí takto málo - při větším množství by vás pak naopak mohl lehce dráždit.
Co se mi moc líbí je pocit, že máte během chvíle krásně pročištěný a dezinfikovaný vzduch. 

A pokud chcete ještě jeden tip na použití, tak doporučuji trochu směsí pokapat klasický látkový kapesník (hadřík, žínku...) a dát sušit do sušičky k ručníkům. Nádherně je takto provoníte! 


Pokud hledáte osvěžující a "lesně" zimní vůni, tak tato směs by neměla uniknout vašemu zraku při brouzdání na Econea e-shopu.

SHARE:

2 komentáře

  1. Já mám akorát dva vonné oleje od Justu. Jeden pomerančový který si kapu do aroma lampy a pak olej z 31 bylin. A ten má grády Tak si kapu na šátek, když mám rýmu a inhaluju ho.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 31 bylin od Justu mám doma také a patří k mým oblíbencům. Je tomuto velmi podobný, i když u tohoto je ta borovice intenzivnější oproti bylinkám.

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig