Pěkné poledne, kuchaříci,
nachystejte hrnce a pánvičky, pár tipů z kuchyně je tu... :-)
Snídaně v podobě francouzských toustů či croissantů je už takový náš evergreen. Ale jednou za čas nachystám i třeba klasický pudink.
Polévkujeme stále a neustále. Tradici drží hlavně vývary, ale jednou za čas je i třeba brokolicový krém skvělou volbou.
Obědy a večeře se snažím, pokud jíme doma, chystat pestré a jednoduché...
Vejce se snalinou a kaší + Smetanovo sýrový koláč z křehkého těsta
Bramborový salát a řízečky z panenky
Kuřecí směs se skleněnými nudlemí + Knedlíky s uzeným masem a se zelím
Tousty s vaječnou tlačenkou + rajčatový salát
Sladké pečení nesmí chybět - je to součást svačin do školy a snídaní přes týden. Takže ideálně štrůdl či banánový chlebíček.
Dobrou chuť!
Veľmi chutne vyzerajúce recepty :)
OdpovědětVymazat