pátek 26. dubna 2024

Penelope Bloom: The Big Fake (11/2024)

 Pěkný večer, knihomolové,

Předvíkendový tip na nějakou romantickou rychlovku? Rozhodně nějaký kousek od Penelope Bloom. Třeba Thi Big Fake….

Pokud se chcete o víkendu naladit na romantickou čtecí notu, tak se zkuste začíst do romantické komedie od skvělé Penelope Bloom, kterou čtu opravdu velice ráda. Její styl je jednoduchý (v nejlepším slova smyslu), jasně popisný, svižný a i když téma může být tísíckrát popsané, tak vždy ho pojme tak, že vás prostě baví. 


Dean a Pearl se seznámili vcelku náhodou - když v stejný okamžik zjistili, že je jejich partneři podvádí. A protože chtěli předejít tomu, aby jim jejich rodiny (v zájmu “léčby srdce”) předhazovali nové potencionální partnery, uzavřeli dohodu. Budou na veřejnosti předstírat, že spolu chodí… Jen menší problém nastane ve chvíli, kdy se sestra Pearl má provdat za majitele firmy, pro kterou pracuje jak Pearl, tak Dean. Musí společně na zásnubní slavnost, která bude trvat několik dní a tam předstírat…
Ano, je jasné, jak to dopadne. Ale souhry náhod a nové události jsou tak hezky popsané, že vás celý děj jednoduše chytí… :-) 

Co budete číst o víkendu vy?


SHARE:

1 komentář

  1. Už dlho som nič nečítala a chýba mi to, ale teraz budem mať v škole skúškové obdobie, tak voľnočasové knihy budú až potom :) Mám v pláne prečítať 52, ale zasekla som sa na 14 a už je 17 týždeň v roku... Budem to musieť dohnať :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig