pátek 19. dubna 2024

LaSaponaria: Vlasový silikonový olej

 Hezký večer,

Kdysi jsem si z Itálie přivezla několik skleniček skvělého vlasového oleje. Už si nepamatuji název ani značku, ale tak dobrý jsem ještě nekoupila…

A proto jsem i tak občas zkoušela různé varianty dostupné u nás. Nikdy se mi nepovedlo narazit na takový, který by mi seděl a vlasy vypadaly opravdu pěkně. Nyní jsem, v rámci spolupráce s Econea opět vyzkoušela jednu novinku. A opět od mé oblíbené LaSaponaria, na kterou nadám dopustit…


Co si budeme povídat, v tomto případě jsem dala v podstatě na reklamu, kterou měla na sociální síti právě Econea. Moc se mi líbila a byla jsem zvědavá, jak reálně olej funguje. 
Balení je vcelku maličké a součástí je kapátko k “dávkování”, což je velká pomoc, protože opravdu stačí nanést jen malinko na vlasy. Lze jej použít dvojím způsobem. Za mne je ideální varianta, kdy přímo na umyté a ještě lehce vlhké vlasy nanesete pár kapek oleje a dobře jej vmačkáte. Respektive doporučuji kápnout si nejprve 2-3 kapky do dlaní a těmi olej do vlasů vmačkat. Poté vlasy vysušit. 
Je skvělé, že vlasy (já používám na konečky a do délek - nikdy až k pokožce hlavy) jsou po vysušení lesklé, jemné, dobře se rozčesávají, ale nejsou zbytečně těžké nebo že by působily umaštěně. Moc fajn pocit. 
Druhým způsobem je nanesení (opět doporučuji nejprve do dlaně) na suché vlasy ve chvíli, kdy je potřebujete uhladit a nechcete sahat vyloženě po gelu - např. Při tvorbě drdolů či pevných culíků. V tu chvíli už vlasy lehce mastné jsou, ale v porovnání se zmíněným gelem působí stále přirozeně. 

Myslím, že jsem konečně našla “to” , co jsem hledala. Velice příjemný vlasový olej, který neztěžuje, nemastí a vlasy krásně opečovává. Za mne rozhodně veliká spokojenost. 

SHARE:

2 komentáře

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig