čtvrtek 11. června 2015

Noviny v make - up šuplíku

Hezký den dámy (a třeba i pánové ;-) ),

uplynulo pár týdnů od mého posledního článku o kosmetických novinkách, a i když recenze na jednotlivé výrobky Vám píši průběžně, myslím, že shrnutí neuškodí. Navíc jsou i výrobky, které jsem Vám ještě neukázala.



Musím říct, že novinek je vcelku dost, i když tedy na mé oblíbené blogerky ještě nemam :-). Ale zcela sebekriticky přiznávám, že na "šminkách" začínám mít čím dál větší závislost. 

Takže přijměte pozvání na návštěvu do mého make-up šuplíku ;-)




Konečně jsem začala hojněji používat štětce, a tak jsem musela jejich řady rozšířit o nové kousky.

Avon štětec na oční stíny - je trochu tužší, a tedy oční víčko i trochu dráždí, takže se mi s ním nepracuje tak dobře. Přesto jej ale používám na roztírání linek do ztracena, to s ním jde velice dobře.

Avon štětec na korektor - s tímto štětcem se mi pracuje hezky, i když jsou štětiny opět trochu tužší.

Každý ze štětců stál okolo 60,- v akci.

Štětce od Yves Rocher - těmto jsem věnovala samostatný článek ZDE

Štětec na oční stíny Brushart - je mým nejoblíbenějším štětcem na oční stíny, co zatím mám. Má krásně měkké štětiny, které jsou ale zároveň pevné "tak akorát", takže po oku příjemně "hladí" a stíny rovnoměrně nanese. Je větší, takže na stínování či střídání barev jej střídám s Yves Rocher štětcem.
Cenu štětce si bohužel již přesně nepamatuji, ale myslím, že byla něco okolo 70,-




Makeup Revolution je značka kosmetiky, kterou jsem objevila nedávno a nedám a ni dopustit.

Srdíčkovou tvářenku Blushing Hearts jsem Vám ukazovala už v minulém článku. Je naprosto úžasná, a tak jsem předevčírem neodolala a koupila si ještě jednu v broskvovější barvě.  V Rossmannovi seženete za cca 260,- 

Redemption palette Iconic 3 jsem Vám představila v samostatné recenzi ZDE a musím říct, že ani po těch týdnech používání k ní nemám výtek. Měla jsem proto velkou radost, když jsem před dvěma dny k narozeninám od přítele dostala paletku Iconic 2. Jednoduše úžasné paletky, co mají šmrnc a vydrží. Navíc v Rossmannovi ještě nedávno byla jedna paletka za 199,-, takže pokud máte zájem, doporučuji se podívat, zda tato akční cena ještě trvá ;-) 



Ani rty jsem tentokrát nezanedbávala a pořídila si hned 2 nové výrobky.

Estyle lesk na rty - super lesk, který ráda používám a samostatnou recenzi si můžete přečíst ZDE.

Maybelline Color Drama - už nějaký čas jsem ji chtěla vyzkoušet a když jsem ji při poslední návštěvě drogerie viděla v akci za 65,- , neodolala jsem. Moc dobře se nanáší a až do prvního pití vydržela bez problémů, pak  byla potřeba malá oprava. Nevýhodou je, pokud máte sušší rty, to po nanesení opravdu nevypadá moc hezky a zalézá více do prasklinek či vrásek. Takže doporučuji nejdříve použít nějaký bezbarvý balzám (např. klasické Labelo) a až po chvíli tuto tužku ;-)



Laků na nehty mám doma docela dost, ale snažím se je používat a hlavně staré opravdu třídit. Mými oblíbenci posledních dnů jsou Nude od Essence a fuchsiový od Mayebelline. I v kombinaci vypadají opravdu pěkně ;-) 



Estyle je další z kosmetiky, kterou jsem si zamilovala. Je levná a přesto velice kvalitní. Určitě bych ji doporučila všem, co líčení milují, ale nemají (a nebo nechtějí) na utrácení horentních částek. Každý z těchto výrobků stál do 100,-

O tužkách na oči a obočí jste si už mohli přečíst ZDE a taktéž ani řasenka nebyla opomenuta a má svůj vlastní článek ZDE.



Nemládnu (spíše naopak ;-) ), a tak už to chce nějaký ten BB krém nebo makeup. 

Opět v této "kategorii" neušly mé pozornosti výrobky od Estyle - Makeup a pudr, opět si vysloužily i samostatnou recenzi ZDE.

Rimmel BB cream jsem u nás v Rossmannu pořídila za 89,- před dvěma dny. Když jej srovnám s dosud používaným konkurentem od Garnieru, tak uznávám, že tento zatím vítězí. Je lehký, dobře se nanáší, odstín light mi 100% sedí a nemám po něm pocit mastnější pleti. Uvidím, jak se osvědčí časem, ale prozatím koupě nelituji. 

V posledních dnech jsem zkoušela pod make - up dvě různé báze od Avonu a od Maybelline.  O tom, jak dopadly se zde ještě rozepisovat nebudu, protože již pomalu chystám samostatný článek, na který se můžete brzy těšit ;-) 

Jaké kosmetické novinky (a nemusí se jednat o novinku na trhu, ale prostě pro Vás nově objeveném výrobku či značce) Vás v posledních dnech překvapily a proč? 

SHARE:

2 komentáře

  1. Super věci :) makeup revollution chci taky vyzkoušet :)

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. MR mohu opravdu doporucit, zatim jsem spokojena se vsim, co od nich mam :-) dekuji za komentar!:-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig