sobota 13. června 2015

Twins mother's day - Na farmářských trzích

Hezký sobotní večer,

Farmářské či trhy s rukodělnými výrobky mám velice ráda, a pokud to jen trochu jde, nenechám si možnost návštěvy ujít. Zejména pokud se konají někde blízko. Již jednou jsem Vám o Farmářských trzích z Roudnice nad Labem psala a věřte, že ani toto není určitě poslední zmínka zde na blogu :-)

Musím říct, že dnes už byly trhy opravdu rozmanité (první se nesly zejména ve znamení sadby a květin), a tedy pro mne o to více zajímavější. Těším se tak stále více na další termíny a na to, jaké nové stánky zase přijedou. Na své "stálice" samozřejmě také nezapomínám :-)

Na to, co mne dnes na trzích zejména zaujalo se můžete podívat ve fotoreportu ;-)




Pro "kafaře" mého ražení je tento stánek oázou. I když tentokrát jsem zvolila ledový čaj, který byl do horkého počasí výborně osvěžující. 



Bylinné směsi mám ráda a věřím, že kolikrát pomohou lépe, než kdejaká jiná medicína, proto mne přítomnost stánku Bylinných směsí Zdislava velice potěšila. Navíc paní, jež je prodává, je velice příjemná, milá a poradí, jakou směs volit a proč. Prostě člověk na svém místě a já ještě jednou takto dodatečně děkuji za milý rozhovor.




Koláčky, kremrole, rohlíčky... no asi nemusím dodávat, že dnešní svačina a zítřejší snídaně byla pořízena právě zde. Mňam :-)


Mšenský chléb jsem s mamkou, která mne dnes na trzích doprovázela, vyzkoušela prvně. Je velmi chutný a opravdu obrovský :-)


I zeleninu jsem z nákupního seznamu nevynechala...

SHARE:

2 komentáře

  1. Uzasny fotky, mnam. Ja teda bylinky nemusim, nemam rada ty vune, ale urcite jsou zdravi prospesne. Mnam chlebicek:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za pochvalu :-). Už se těším na dalši trhy, má tam být levandulový stanek, tak určitě bude další foto report :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig