pátek 5. června 2015

Report z letní mini kolekce

Je to a já mám ohromnou radost, že se vše povedlo! :-)
A o čem že to mluvím?
Přeci o nové letní kolekci z mé dílničky. Sice jsem původně plánovala věcí více, ale na druhou stranu, když jsem pak vše dala "na jednu hromadu", málo jich také není. A mne alespoň zůstanou nápady na další tvoření ;-)

Část má již své majitele, sem tam jsem dala nějaký kousek na Facebook či Instagram, ale pár kousků můžete nalézt ještě na mém Fleru ZDE

Na výsledek se můžete podívat na fotografiích (předem se omlouvám, že některé nejsou úplně ostré, protože mé modelkovské pomocnice nepostojí na místě :-) ):


V 90% je kolekce (jak jinak) pro děti, a tak asi nikoho nepřekvapí, když jsem měla malé asistentky, které měly při výběru látek, vln a samotném tvoření "hlavní slovo" :-)





Léto bez kloboučků a čelene prostě není možné. Letos jsem na kloboučky zvolila bavlněnou přízi Elijan, která je nádherně měkká a lehká. Jako zdobení jsem si oblíbila organzové kytičky. Myslím, že to není naposledy, kdy je používám. U čelenek naopak převládá pevnější akrylová příze, která lépe drží a nesklouzává z vlasů.




Náramky v Pandora stylu teď letí a já si neodpustila vytvořit jich pár podle sebe ;-) 




Sukýnky a šatičky jsou nutností. Snažila jsem se je udělat opravdu lehoučké a jednoduchého střihu do těch nejteplejších dnů (pokud by nenastaly, tak lze různě kombinovat). 


Tunika nebo sukýnka. Chtěla jsem původně ušít obojí zvlášť, ale nakonec si říkám "Proč?". Není důvod nevyužít jeden kus oblečení více způsoby, a tak vznikla tato cípatá tuniko-sukně.
Navíc jsem zkombinovala háčkování, šití a bílé lemování - tři věci, které se mi hodně líbí a na dětském oblečení se příliš nepoužívají.





SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig