úterý 9. června 2015

Belcura emulze s částicemi mikrostříbra

Miluji soutěžení a různé výzvy, a tak když se opět naskytla šance, šla jsem do toho. Tentokrát jsem se zapojila do výzvy na blogerky.cz s Belcura emulzí a nyní bych se o výsledek ráda podělila s Vámi.

V den přihlášení do výzvy jsem o této emulzi slyšela poprvé, a proto jsem samozřejmě začala hledat a zjišťovat, co je to za výrobek. Podle slibů od výrobce (oficiální popis a informace ZDE) by se mělo jednat o super výrobek, a tak jsem si říkala, že jej v budoucnu vyzkouším i v případě, že mne ve výzvě nevyberou. Ale ono mě vybrali ;-)

A jaký je můj názor?

Přestože pořizovací cena není nejnižší (na internetu jsem našla cenu v rozmezí 300 - 400,-), nákup se vyplatí.
Na kůži vlastně stříkáte lehkou pěnu, která po rozetření krásně hydratuje, není mastná a velice rychle se vstřebává. Vytváří jemný film, který drží částečně i po prvním umytí vodou.
Mne opravdu dobře zabírá na zjemnění suché a popraskané kůže na rukou, která mne poslední týdny trápí (tento problém se mi vrací dlouhodobě a vyzkoušela jsem samozřejmě vše možné, a i když netvrdím, že pouze po tomto výrobku se objevilo zlepšení, jsem ráda, že tento patří k těm účinným).
Další fajn využití je ve chvíli,  kdy Vás lehce "ošlehne" sluníčko. Velmi dobře citlivou pokožku zklidní.




Před použitím...


...po 4 dnech používání.



Znáte tuto emulzi, jaké máte zkušenosti?
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig