pondělí 29. června 2015

Twins mother's day - ZOO Ústí nad Labem

Hezké pondělí,

také máte rádi výlety, které dopředu tolik neplánujete? Já poslední dobou hodně, protože většinou dopadnou na výbornou - ono taky s dětmi je to plánování takové hodně teoretické :-)

Tentokrát jsme vyrazili do ZOO v Ústí nad Labem. Já zde byla prvně, ale už dopředu mne muž varoval, že cesta je hooodně do kopce. Byla to výzva, a to zejména s kočárem pro dvojčata, který jsem tedy nestrkala před sebou já,  neb jsem musela vše zdokumentovat  ;-)  - musím mimochodem opět pochválit výběr našeho Easy Walkera duo, protože s ním je podobné výletování opravdu fajn a ulehčené, co to jde (vážně si nedokáži představit v částech terénu rvát např. "golfáče" s mini kolečky).

Snažila jsem se poctivě vyfotografovat většinu tvorů, které jsme v ZOO pozorovali a bylo možné je vyfotit (ono někteří se mému objektivu cíleně vyhýbali).  Výlet to byl opravdu moc pěkný a díky pěknému počasí a dopoledním hodinám, kdy zde ještě nebylo tolik návštěvníků, byl velice vydařený. Pokud tedy máte možnost nebo náladu, určitě sem zavítejte.

Třeba Vas naláká následující megafotoreportáž ;-)


Fotoaparát na výletě nesmí chybět ;-) 




























Super zmrzlina byla sladkou tečkou výletu ;-) 


SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig