pondělí 1. srpna 2016

Tvořivý týden #29

Hezké pondělí, tvořivci,

Sice jsem se minulý týden věnovala zejména Onbagům a trochu ještě úpravě Žabiček, ale i tak jsem trochu času na tvoření našla.Takže pojďme na malou prohlídku ;-)




Abych nebyla jako ta kovářova kobyla, co chodí bosa, rozhodla jsem se vybavit se také oboustrannou nákupkou. Trochu jsem se rozhodla zabojovat s igelitkami, a tak si radši vybavím každou kabelku nějakou nákupkou ;-) Zkuste to jako já, samozřejmě vás nenutím do nákupu z mého e-shopu, protože látkové tašky se již dají vcelku snadno sehnat, ale kdyby vás náhodou přemohla touha po AE style originálu, víte kde mne najdete ;-)


Novinkou tohoto týdne byla kabelka Smile. Hodně mne potěšilo, že o ni byl zájem, a tak ještě do budoucna jednu velice podobnou (barevně) chystám. 
Tato látka mne naprosto uchvátila. Objednávala jsem ji pro kamarádku a rovnou vzala o kus více. Takže pár výrobků z ní ještě uvidíte ;-) 




Půlka prázdnin za námi a je potřeba se trochu připravit na školu či školku. Tento týden jsem na přání dělala dva školkovníky a pytlík na přezuvky. Věřím, že se novým majitelům budou líbit.






Po delší době se u nás v dílničce zrodil bulánek. Holky byly samozřejmě nadšené a ihned pomáhaly s plněním :-) 





Když už mne včera nebavilo sedět jen tak (díky novince v podobě výronu kotníku toho moc nenachodím a ještě nám případný výlet zkazil téměř celodenní déšť), dala jsem se do prohrabávání látek, které mám dané stranou na "zkušební šití". To jsou různě starší trička, košile apod., ze kterých se učím šít, abych neničila hned látku novou. Již delší dobu jsem uvažovala nad nějakou balonovou sukní pro holky, ale sukýnek teď mají dostatek a spíše jsem se tedy přeorientovala na lehké kraťásky na zahradu (přeci jen sezení v pískovišti dá oblečení zabrat). Mám hodně ráda na dětech takovéto volnější variace (ala aladinky), které je příliš neomezují v pohybu .Proto byla volba vlastně jasná. Musím říct, že střih je až primitivně jednoduchý a dvoje kalhoty byly ušité (i se stříháním látky) cca za hodinu. Jelikož se chystám ještě alespoň jedny takové ušít, tak bych možná mohla vše nafotit a dát vám sem návod. Chcete? :-) 


A jak přes léto tvoříte vy? :-)

SHARE:

2 komentáře

  1. Tento týden jsem spíš věnovala velkému "předškolnímu" úklidu, tvoření příjde na řadu příští týden :D
    Smile taška je opravdu povedená, Bulánek - roztomilost sama!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě už naštěstí předškolní úklidy míjí, ale je zas pravda, že už mi nastávají předškolkové přípravy, co se holek týče :-) Moc děkuji za pochvalu! :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig