neděle 7. srpna 2016

Tvořivý týden #30

Pěknou neděli, tvořivci,

tento týden jsem si řekla, že vám dám tvořivý článek hned v neděli dopoledne. Ne že bych si myslela, že nic nevytvořím, ale mám teď "na poředu dne" něco, o čem vám chci napsat dlouho slibovaný samostatný článek. Ano, kdo mě sledujete již nějakou dobu víte, že to jsou Onbagy . Inu, kdo si počká...:-)

A teď k ostatním výrobkům...





Kamarádčina dcerka se chystá do první třídy, a tak je potřeba ji vybavit jak se patří. Kromě podsedáku na židli jsem ji ušila Batohtašku . Pokud přemýšlíte k čemu, tak na oblečení na tělocvik. Uznejte, že je to určitě lepší (a hezčí) než kdejaká igelitka ;-)





 Holky mezi látkami objevily tuto růžovou s princeznami. A to bylo radosti. Jen jí byl malý kousek, tak jsem udělala alespoň každé potah na polštář...



...a výbavičku na spaní pro panenky či plyšáky do kočárku ;-) 


Smile kabelky mne baví, jak jinak, a tak jsem i tento týden dvě ušila - jednu dokonce naleznete na Fleru.



Kabelky Obag jsou kapitola sama pro sebe. Někdo je nesnáší, druhý se nad nimi rozplývá. Pamatuji si, že když jsem je viděla prvně, tak jsem si říkala, že fakt nic moc. V tu dobu jsem nevěděla, že k nim existují nějaké doplňky, vložné tašky...A ani jsem se o to moc nezajímala. Pár měsíců zpět jsem zaznamenala větší boom, kdy začaly být tyto tašky více vidět. A to už jsem si také říkala, že se správným "vytuněním" by nebyla špatná. A hádejte, jak to dopadlo...? Poslední týdny jsem o ní doma dost mluvila s tím, že si na ni časem našetřím (uznávám, že její cena není prostě zanedbatelná a já si vždycky každý "nákupní  záchvat" racionálně odůvodnila, že v tu danou chvíli raději investuji do něčeho jiného). Jenže můj manžel mě chtěl překvapit, a tak mi v pátek "jen tak mimochodem" předal krabici s Obagem :-) No jak malá jsem se culila po zbytek dne, to vám asi bude jasné. A hned v sobotu ráno jsem si začala šít vlastní vnitřní tašku - to jsem říkala hned od začátku, že bych si ji ušila sama a podle svého- určitě ne poslední, protože už v průběhu šití mne napadaly různé drobnosti, jak to příště ušít jinak a o něco lépe.... A to už mám vymyšleno, jak kabelku upravím na podzim či v zimě ;-)


Užívejte neděli, trochu tvořte a nezapomeňte, že ještě dnes můžete SOUTĚŽIT ;-)




SHARE:

2 komentáře

  1. Kdyz jsou napady a sikovne rucicky,jde vsechno :) ja osobne se budu tesit,az nam ukazes jak si ji vymodis na podzim ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No pár plánů na podzimní tuning už mám :-) Děkuji moc.

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig