pondělí 22. srpna 2016

Tvořivý týden #32

Pěkné pondělí tvořivci,

Minulý týden jsem se docela činila, a tak vznikly i dva nové kousky pro Fler ;-)

První novinkou u nás doma a také na e-shopu jsou Bulánci pyžámkovci. Mám z nich hroznou radost, protože holky jsou z nich nadšené a hodně je baví. 






...a tohoto fešáka si můžete adoptovat domů ZDE :-)





Opět jsem sáhla po kožence a jednu kočičí AE Cross opět vytvořila pro e-shop. Pokud se vám líbí, tak objednat můžete ZDE.




A aby těch tašek, novinek a vlastně i odkazů v tomto článku nebylo málo, tak o tuto maličkou si můžete zasoutěžit v nové letničce. Že ještě nesoutěžíte? No honem to napravte ZDE



Rychlobatůžky jsou poslední měsíce in a mě to příjde jako super věc pro děti do školy např. na tělocvik, výtvarné potřeby.... Tento krasavec bude patřit jedné malé princezně. Již k ní putuje poštou...



...a aby měla malá školačka kompletní vybavení, udělala jsem i zástěrku. Dlouho jsem vymýšlela, jak udělat zapínání, aby nebylo zavazovací. A pak mě to "trklo" - přeci stahování přes kroužky. Mé oblíbené a praktické.





Asi 2 měsíce jsem měla nastříhanou látku na zahradní podsedáky - již sice nějaké máme, ale byl potřeba větší počet. Inu díky včerejšímu deštivému počasí už jsou hotové. Hurá!


Myslíte, že jsem tento týden zapomněla na nákupky? Omyl. A hned dvě :-)




A poslední novinka z mé dílny - skládací ubrousek. Musím říct, že zahájení školního roku mne docela inspiruje. Sice jsem původně měla vyrobit zcela obyčejný látkový ubrousek, ale nakonec jsem k němu přišila gumu a hned tu máme praktické skládání. 







Jak to funguje v praxi... :-)



Také vám přijde, že toto léto hrozně rychle uteklo a už se začíná hlásit podzim? Před časem jsem začala háčkovat holkám svetříky, ale kvůli šití jsem to nakonec odložila - přecijen při tropických teplotách je ta práce s vlnou docela vtipná. Ale včera jsem už zase háček vytáhla. Podzim se neúprosně rychle blíží... ;-) 



SHARE:

2 komentáře

  1. Byla jste opravdu pilná....
    Asi mě neomrzí se jen tak kochat bulánky :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :-) uvažuji, že brzy bude i soutěž o nějakého bulánka ;-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig